Απαντήσεις σε ερωτήσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων – Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας τουαλέτας με χαμηλή ροή;

Απλώς μπορεί να είναι το πιο σημαντικό κάθισμα στο σπίτι σας. Όταν όλοι σηκώνονται το πρωί, είναι το πρώτο μέρος που πηγαίνουμε και το τελευταίο το βράδυ. Πείτε το όπως θέλετε – ο Γιάννης, το κεφάλι, η τουαλέτα, ο πορσελάνινος θρόνος – η τουαλέτα είναι αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού σας και ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργεί σωστά. Όσοι από εσάς έχουν γίνει οικολογικοί και επιδιώκετε να λάβετε μέτρα για να «πρασινίσετε» το σπίτι σας, ίσως έχετε εξετάσει φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές υδραυλικών εγκαταστάσεων. Μια τουαλέτα με χαμηλή ροή είναι ένα τέτοιο αντικείμενο, αλλά πραγματικά πρέπει να αναρωτηθείτε… αξίζει τον κόπο;

Ας το παραδεχτούμε, αν έχετε μεγάλο νοικοκυριό, το μπάνιο χρησιμοποιείται αρκετά συχνά. Αν σκεφτείτε πόσο πρέπει να προσαρμοστούν τα μικρά παιδιά στη σωστή διαδικασία του μπάνιου – δηλαδή, να μην γεμίζουν το μπολ με χαρτί υγείας για να μην βλέπετε πια νερό – ένα μοντέλο με χαμηλή ροή μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να έχετε ένα, γι’ αυτό λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες καθώς αναζητάτε τρόπους να πρασινίσετε τον χώρο διαβίωσής σας.

1) Οι τουαλέτες με χαμηλή ροή βοηθούν στην εξοικονόμηση νερού. Αρκετό νερό σπαταλιέται στο μπάνιο ως έχει, ανάμεσα στο βούρτσισμα των δοντιών και το τρέξιμο του ντους για να ζεσταθεί. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όπου μπορείτε, και ένας μηχανισμός χαμηλής έκπλυσης έχει σχεδιαστεί για να μην χρησιμοποιεί περισσότερο από ένα ή δύο γαλόνια ανά χρήση.

2) Αυτοί οι τύποι κομό είναι επίσης μικρότεροι σε μέγεθος. Επειδή δεν καταναλώνουν τόσο πολύ νερό, η δεξαμενή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο μια τυπική τουαλέτα. Εάν έχετε προβλήματα χώρου σε ένα μικρό μπάνιο, αυτό μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα.

3) Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας είναι ένας άλλος παράγοντας στην αγορά ειδών μπάνιου. Μια συσκευή χαμηλού ξεπλύματος μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα και καθώς γίνονται πιο δημοφιλή στα νοικοκυριά μπορεί να είναι πιο προσιτά από άλλα μοντέλα.

4) Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να υπόκεινται σε νόμους εξοικονόμησης νερού. Αυτοί είναι οι κανόνες που περιορίζουν το πότε μπορείτε να ποτίζετε το γκαζόν σας και να κάνετε άλλα πράγματα. Το να έχετε έναν χαμηλό θρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε νομοταγή πολίτη.

5) Αν και οι τουαλέτες διατηρούνται, είναι γνωστό ότι διαρκούν. Εφόσον το διατηρήσετε στη θέση του, οι σφραγίδες κεριού θα μπορούσαν να διαρκέσουν έως και 30 χρόνια.

Για ένα φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον στο σπίτι, ξεκινήστε με τα δωμάτια που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Η αντικατάσταση της βαριάς τουαλέτας σας με μια εναλλακτική λύση με χαμηλό ξέπλυμα είναι ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και τον πλανήτη ταυτόχρονα.

Leave a Comment