Βοήθεια! Βλέπω έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί τουαλέτας και στο σκαμνί μου

Το να βλέπετε έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί υγείας και στο σκαμνί σας μετά τη χρήση του μπάνιου είναι πολύ ανησυχητικό. Με τρόμαξε εντελώς όταν το πέρασα.

Η καρδιά και το μυαλό μου άρχισαν να τρέχουν ένα μίλι το λεπτό και ένιωσα ένα τεράστιο κύμα άγχους να κυλάει πάνω από το σώμα μου. Κάθισα στο μπάνιο μου και αναρωτιόμουν αν πέθαινα.

Ήταν ακραία η σκέψη μου χωρίς αμφιβολία, αλλά όταν βλέπεις έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί υγείας και στα σκαμνιά σου, πανικοβάλλεσαι φυσικά.

Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν όπως έκανα εγώ. Έτρεξα μανιωδώς στον υπολογιστή για να κάνω μια αναζήτηση στο Google, πληκτρολογώντας “έντονο κόκκινο αίμα στην τουαλέτα και στο σκαμνί” ελπίζοντας σε απαντήσεις.

Κυριολεκτικά χιλιάδες και χιλιάδες αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίστηκαν στην οθόνη. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε ήρεμοι. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους το έντονο κόκκινο αίμα θα εμφανιστεί στο χαρτί τουαλέτας σας μετά το σκούπισμα και θα φαίνεται καθαρά στα κόπρανα σας.

Να είστε πολύ ειλικρινείς πολλές φορές υπάρχουν μερικοί παράξενοι ψευδείς ισχυρισμοί που γίνονται στο διαδίκτυο από άτομα σχετικά με το τι προκαλεί την αιμορραγία. Συνεχίστε να επισκέπτεστε αξιόπιστους ιστότοπους όπως οι MayoClinic.com και WebMD.com για να λάβετε ιατρικά στοιχεία. Αυτό και πάλι δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την επίσκεψη σε γιατρό αιμορροΐδων εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα.

Συνιστάται πάντα να επισκέπτεστε έναν γιατρό με τα πρώτα σημάδια αίματος από το ορθό και τον πρωκτό. Μία από τις πιο κοινές αιτίες εμφάνισης αίματος κατά την κίνηση του εντέρου είναι οι αιμορροΐδες.

Οι αιμορροΐδες είναι φλεγμονώδεις φλέβες που μετατρέπονται σε σαρκώδεις σβώλους μέσα στην κοιλότητα του ορθού ή έξω από τον πρωκτό. Τα αιμορροϊδικά συμπτώματα περιλαμβάνουν χρόνιο κνησμό, παλλόμενο πόνο και αιμορραγία.

Πράγματι ένιωσα αυτά τα συμπτώματα πριν εμφανιστεί αίμα, αλλά τα αγνόησα ανόητα ελπίζοντας ότι απλώς θα εξαφανίζονταν από μόνα τους. Δουλεύω δύο μεροκάματα για να βγάζω τα προς το ζην. Οποιαδήποτε θέση εργασίας προσφέρει στους υπαλλήλους οικονομικά προγράμματα ιατρικής ασφάλισης.

Είχα μια καλή ιδέα ότι είχα αιμορροΐδες. Απλώς δεν είχα τα επιπλέον χρήματα να πληρώσω για να δω έναν γιατρό για θεραπεία αιμορροΐδων. Ήταν είτε να κρατήσω τα φώτα αναμμένα είτε να επισκεφτώ έναν γιατρό. Επέλεξα να κρατήσω τα φώτα αναμμένα.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές φορές που οι αιμορροΐδες μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν γιατρό αιμορροΐδων. Εάν δεν έχετε ασφαλιστική κάλυψη υγείας και δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να επισκεφτείτε έναν γιατρό, μπορείτε να κάνετε ό,τι έκανα για τη θεραπεία και τη θεραπεία των αιμορροΐδων στο σπίτι.

Ανακάλυψα ένα απλό σχέδιο τεσσάρων σημείων για την εξάλειψη των αιμορροΐδων στο σπίτι που λειτούργησε για μένα αφού είδα έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί υγείας και στα κόπρανα μου.

Περιλαμβάνει τη χρήση κρέμας αλοιφής κατά των αιμορροΐδων, φυσικών χαπιών λουλουδιών δαμάσκηνου fargelin, εργαλείου προσωπικής υγιεινής και 100% φυσικού σπρέι για κνησμό.

Οι κρέμες αλοιφής Hemorrhoids από κινεζικές φυτικές φόρμουλες είναι καταπληκτικά προϊόντα κατά την προσωπική μου άποψη ως πρώην πάσχων από αιμορροΐδες. Τα περισσότερα έχουν μια αναζωογονητική αρωματική μυρωδιά που παρέχει μια γρήγορη αίσθηση ψύξης.

Η κρέμα αλοιφής αιμορροΐδων απομακρύνει τη θερμότητα και τους ανθυγιεινούς ιστούς του δέρματος, κάνοντας χώρο για ανάπτυξη νέων υγιών ιστών. Βοηθά να σταματήσει ο κνησμός, ο πόνος και η αιμορραγία ενώ βοηθά στη συρρίκνωση των αιμορροΐδων.

Το έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί τουαλέτας και στα κόπρανα μου που προκλήθηκε από αιμορροΐδες σταμάτησε σύντομα αφού έλαβα μέτρα χρησιμοποιώντας μια κινεζική φυτική κρέμα αλοιφής μόσχου αιμορροΐδων.

Ένας φίλος μου που επίσης είχε υποφέρει από αιμορροΐδες στο παρελθόν μου συνέστησε να πάρω επίσης χάπια λουλουδιών δαμάσκηνου fargelin. Αυτά τα χάπια λουλουδιών δαμάσκηνου χρησιμοποιούν φυσικά θεραπευτικά κινέζικα βότανα που είναι μια πολύ γνωστή θεραπεία αιμορροΐδων που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες.

Το άνθος δαμάσκηνων έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες που βελτιώνουν την υγεία του παχέος εντέρου και του πεπτικού συστήματος. Αυτό το φυσικό θεραπευτικό φάρμακο λειτουργεί μέσα από το σώμα σας για τη θεραπεία και τη θεραπεία των αιμορροΐδων.

Ενισχύει την ικανότητα του σώματός σας να εξαλείφει ασθένειες όπως οι αιμορροΐδες με ασφάλεια χωρίς χημικές ουσίες που μπορεί να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες. Τα χάπια λουλουδιών δαμάσκηνου Fargelin προάγουν την υγιή κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο από τη φλεγμονή. Τα έπαιρνα καθημερινά με τον πρωινό μου χυμό V8 με χαμηλό νάτριο.

Η κατάστασή μου με τις αιμορροΐδες ήταν ντροπιαστική για μένα γιατί είχα επίσης πρόβλημα με το να φτάσω σε εκείνη την περιοχή του σώματός μου όπου έπρεπε να βάλω κρέμα αλοιφής για αιμορροΐδες. Για να μην αναφέρω τον καθαρισμό μου για να μην μολυνθούν οι αιμορροΐδες μου.

Ένας υπεύθυνος προσωπικής υγιεινής έκανε τη δουλειά για μένα να φτάσω άνετα σε αυτά τα δυσπρόσιτα μέρη. Πολλά είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να είναι εύχρηστα και πολύ υγιεινά.

Το είδος που αγόρασα είναι μια εκτεταμένη καμπύλη λαβή 11 ιντσών με μαλακή και εύκαμπτη κεφαλή που έχει ανθεκτικό σχέδιο με πέταλα με τρεις τουλίπες που είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για φαρμακευτικά μαντηλάκια. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι το κανονικό χαρτί υγείας ήταν πολύ σκληρό για να το καθαρίσω. Το χαρτί υγείας ερέθιζε τις αιμορροΐδες μου και μερικές φορές προκαλούσε αιμορραγία.

Ποτέ δεν ήθελα να ξανακόκκινο αίμα σε χαρτί υγείας και σκαμπό. Τα φαρμακευτικά μαντηλάκια υγιεινής ήταν πολύ πιο αποτελεσματικά για τον καθαρισμό των αιμορροΐδων και έκαναν περισσότερα από ό,τι το χαρτί υγείας.

Μόλις τοποθετηθούν τα μαντηλάκια στη στρογγυλεμένη κεφαλή, μπορούν εύκολα και καθαρά να απελευθερωθούν με ένα κουμπί που βρίσκεται στη λαβή. Δεν υπήρχε περίπτωση να εφαρμόσω κρέμα αλοιφής για αιμορροΐδες ή να καθαρίσω σωστά χωρίς αυτό το εργαλείο προσωπικής υγιεινής.

Η αδυναμία σωστής εφαρμογής φαρμάκων και καθαρισμού των αιμορροΐδων αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης και πιθανής επέμβασης για αιμορροΐδες. Οι αιμορροΐδες αποτελούν πρόσφορο έδαφος για επικίνδυνα βακτήρια. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να φτάσετε, δεν είναι ντροπή να λάβετε κάποια βοήθεια με ένα πρακτορείο προσωπικής υγιεινής.

Όταν δεν ήμουν στο σπίτι ή δεν ήταν βολικό να βάζω αλοιφή για αιμορροΐδες, διαπίστωσα ότι η χρήση ενός 100% φυσικού σπρέι για τη φαγούρα βοήθησε πάρα πολύ.

Το ξύσιμο των ευαίσθητων περιοχών στο εσωτερικό του ορθού και έξω από τον πρωκτό μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία και φλεγμονή που δεν θέλετε. Αυτό μπορεί να καταλήξει να κάθεστε στο μπάνιο σας και να κοιτάτε το έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί τουαλέτας και στο σκαμνί σας σε έναν νευρικό πανικό.

Ο κνησμός και το ξύσιμο είναι δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς των αιμορροΐδων που αντιμετωπίζονται και θεραπεύονται. Για να μην πω ότι κάθε θεραπεία και θεραπεία αιμορροΐδων λειτουργεί για κάθε άτομο, αλλά αυτό το σχέδιο τεσσάρων βημάτων λειτούργησε θαυμάσια στην περίπτωσή μου.

Ποτέ δεν χρειάστηκε να δω έναν γιατρό αιμορροΐδων ή να κάνω εγχείρηση αιμορροΐδων και μπόρεσα να αντιμετωπίσω την πάθησή μου με αιμορροΐδες στο σπίτι με επιτυχία.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που ανακάλυψα το έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί υγείας και στο σκαμνί. Ένιωσα μια τέτοια ορμή άγχους και πανικού που φοβήθηκα ότι πέθαινα. Είναι δραματικό να σκέφτεσαι έτσι, αλλά όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου βλέπεις αίμα σε μια ευάλωτη πράξη, καθώς το μυαλό σου μπορεί να κάνει κενώσεις. Το δικό μου έκανε.

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε κανένα μέρος αυτού του άρθρου για τη θεραπεία και τη θεραπεία των αιμορροΐδων, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας θεραπεύοντας μια αιμορροϊδική πάθηση το συντομότερο δυνατό. Το να αγνοήσετε τα προειδοποιητικά σημάδια όπως έκανα μπορεί να οδηγήσει σε έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί υγείας και στα κόπρανα.

Σχολιάστε