Γρήγορη αφαίρεση χνούδι από το κρεβάτι σας

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσα προβλήματα αντιμετωπίζετε όταν πλησιάζει η μέρα του πλυντηρίου. Κάθε φορά που ρίχνετε την κουβέρτα ή το πάπλωμα σας στο πλυντήριο, πάντα σας περιμένει μια έκπληξη όταν το βγάλετε από το πλυντήριο. Τέτοια πράγματα μπορεί να διαφέρουν από μια μεγάλη τρύπα για την οποία δεν μπορείτε να κάνετε πολλά παρά μόνο να ρίξετε το κρεβάτι σας και να πάρετε ένα καινούργιο ή μπορεί να βγει με πολλές μπάλες από χνούδι πάνω του. Και όταν είδα πολλές μπάλες με χνούδι, εννοώ ότι μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες από αυτές συσκευασμένες σφιχτά στο κρεβάτι σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε, αλλά αν δεν κάνετε κάτι για αυτά, δεν θα κοιμηθείτε ξανά τόσο ήσυχα, για να μην αναφέρουμε ότι κάνουν το σετ του κρεβατιού σας να φαίνεται φρικτό.

Δεν έχουμε όλοι μας προϊόντα αφαίρεσης χνούδι και μερικές φορές θέλετε να κάνετε το σετ του κρεβατιού σας να φαίνεται ωραίο βιαστικά. Πείτε ότι αν ερχόταν ένα ιδιαίτερο άτομο εκείνο το βράδυ, δεν θέλετε να ξαπλώσει στο κρεβάτι σας και να σκεφτεί πόσο φαγούρα και άσχημο φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνετε ό,τι πρέπει για να κάνετε το σετ του κρεβατιού σας να φαίνεται καινούργιο. Εάν το σετ κρεβατιού σας είναι καλυμμένο με χνούδι και δεν έχετε πινέλο για χνούδι, αυτό κάνετε, πιάστε πρώτα έναν παλιό κύλινδρο αρτοποιίας, ή λειτουργεί και ένας κύλινδρος χαρτοπετσέτας» καλύψτε το με ταινία με το κολλώδες μέρος προς τα έξω. Στη συνέχεια, κυλήστε το πάνω από το κρεβάτι σας. Θα πρέπει να δείτε το χνούδι να αρχίζει να ξεκολλάει.

Αυτός είναι ένας φθηνός και εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε το χνούδι, αλλά, αν θέλετε να το κρατήσετε μακριά, πιθανότατα θέλετε να χρησιμοποιήσετε παπλωματοθήκες. Υπάρχουν πολλά όμορφα παπλωματοθήκες εκεί έξω που μπορούν να προστατεύσουν το παπλωματάκι ή την κουβέρτα σας από το να έχετε την ευκαιρία να καλυφθείτε με χνούδι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το σταματήσετε πριν αρχίσει να δημιουργεί πρόβλημα.

Leave a Comment