Δωρεάν κόλπο Mentalism!

Ακολουθεί ένα δωρεάν τέχνασμα για την ψυχολογία που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι εύκολο στην εκτέλεση. Αν και είναι ένα συνηθισμένο κόλπο (το έκαναν πρόσφατα στη νέα τηλεοπτική εκπομπή, “The Mentalist”), εξακολουθεί να μπορεί να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους και φαίνεται πολύ ωραίο ανεξάρτητα από αυτό. Μπορεί να εξασκηθεί για λίγα λεπτά πριν για να το μάθει καλά. Το μόνο που απαιτεί αυτό το δωρεάν τέχνασμα νοοτροπίας, είναι λίγος χώρος στο τραπέζι και ένα στριμμένο κομμάτι χαρτοπετσέτας ή χαρτοπετσέτας.

Αρχικά αφαιρέστε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας και στρίψτε το σε ένα μακρύ, λεπτό σκέλος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε ένα τραπέζι ή πάγκο μπαρ. Πείτε στους φίλους σας ότι πρόκειται να μετακινήσετε νοερά το στριμμένο σκέλος, χωρίς να το αγγίξετε ποτέ.

Στη συνέχεια, ενημερώστε το κοινό σας ότι πρέπει να δημιουργήσετε ενέργεια στο τραπέζι ή στον πάγκο για να κινηθεί. Αυτό, μαζί με τη διανοητική σας εστίαση στο σκέλος της χαρτοπετσέτας, θα την κάνει να μετακινηθεί κατά μήκος του τραπεζιού.

Αρχίστε να τρίβετε το τραπέζι ακριβώς γύρω από το σημείο που είναι το στριμμένο σκέλος. Κάντε μασάζ στο τραπέζι σε μικρούς κύκλους. Φροντίστε να το κάνετε ακριβώς γύρω από το σκέλος. Ουσιαστικά εφιστάτε την προσοχή όλων στο σκέλος κάνοντας αυτό. Όλοι πλέον θα επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό στο σκέλος.

Στη συνέχεια, διακηρύξτε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές ή κάντε ήχους με το στόμα σας που εισπνέετε βαριά. Ταυτόχρονα κυκλώστε τα χέρια σας στον αέρα γύρω από το σκέλος, διατηρώντας την προσοχή των ανθρώπων σε αυτό.

Στη συνέχεια, ξαφνικά σταματήστε τα χέρια σας και καθώς το σκέλος κινείται, ακολουθήστε το με τα χέρια σας σαν η ενέργεια που προέρχεται από τις άκρες των δακτύλων σας να είναι αυτή που κινεί το σκέλος στο τραπέζι.

Πώς κινείται λοιπόν αυτό το στριμμένο κορδόνι της χαρτοπετσέτας;

Απλώς αφήνοντας ένα μικρό ρεύμα αέρα από το στόμα σας! Φυσώντας ελαφρά πάνω του, το σκέλος κινείται κατά μήκος του τραπεζιού ενώ τα χέρια σας είναι ακριβώς από πάνω του σαν να το καθοδηγούν.

Το κλειδί για αυτό το δωρεάν τέχνασμα νοοτροπίας είναι να ελέγχετε διανοητικά το κοινό σας με δύο τρόπους: Να τους αφήσετε να εστιάσουν όλη του την προσοχή στο σκέλος και να ξεγελάσετε τις ακουστικές του αισθήσεις με τους θορύβους σας βαθιάς αναπνοής.

Εστιάζοντας στο σκέλος, δημιουργούν έναν τοίχο που εμποδίζει την όραση και την προσοχή τους έξω από αυτόν τον χώρο, επομένως μπορείτε να ξεφύγετε από το φύσημα, οπτικά. Κάνοντας τις βαθιές αναπνοές, προγραμματίζονται ακουστικά ώστε να δέχονται αυτούς τους ήχους εκ των προτέρων, έτσι ώστε όταν φυσάτε, όποιος ελαφρύς ήχος φυσήματος κι αν κάνετε, δεν θα τους ακούγεται ασυνήθιστος.

Leave a Comment