Επενδυτικά Συμβόλαια Ακίνητης Περιουσίας σε χαρτί υγείας

Ακόμα κι αν το συμβόλαιο ακίνητης περιουσίας σας έχει γραφτεί σε χαρτί υγείας, είναι έγκυρο.

Το περιεχόμενο του συμβολαίου επένδυσης σε ακίνητα είναι αυτό που είναι σημαντικό.

Η οικονομική σας μοίρα στις επενδύσεις σε ακίνητα είναι σφραγισμένη ΠΡΙΝ μπείτε σε ένα ακίνητο που κλείνει ως αγοραστής. Έχετε μπει

συγκεκριμενοποιήστε το κέρδος (ή τη ζημιά σας) πριν γυρίσετε το πόμολο της πόρτας για να εισέλθετε στο γραφείο του δικηγόρου σας ή της εταιρείας τίτλου στο κλείσιμο. Η αποπληρωμή της υπό αναμενόμενη συναλλαγή προκαθορίζεται όταν η σύμβαση υπογράφεται μεταξύ εσάς ως αγοραστή και του άλλου μέρους που είναι ο πωλητής.

Η ερμηνεία αυτών των ψυχρών, σκληρών λέξεων είναι ότι πρέπει να αναγνωρίσετε τη σημασία της σύμβασης ακίνητης περιουσίας που συνδέει τη συναλλαγή ιδιοκτησίας. Το συμβόλαιό σας περιέχει συνέπειες για τον εκ των προτέρων καθορισμό των κερδών.

Όταν κλείνουμε μια συμφωνία για επενδύσεις σε ακίνητα, συνήθως αναζητούμε κάποιο προεκτυπωμένο έντυπο συμβολαίου που προέρχεται από κτηματομεσιτικό γραφείο ή χαρτοπωλείο. Συνήθως χάνουμε πολλά από τα τελικά δικαιώματά μας σε κάποιον άγνωστο που συνδυάζει παραδοσιακή ορολογία και διαδικασίες χωρίς να αναγνωρίζουμε ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε το δικαίωμα να χαράξουμε αυτή την πορεία. Το να υποβάλλουμε τους εαυτούς μας στη νομιμοποίηση ενός δικηγόρου που μπορεί να μην είναι καν επενδυτής ακινήτων ούτε να κατέχει περισσότερα από το δικό του σπίτι είναι το μοτίβο που ακολουθούν οι περισσότεροι που αγοράζουν και πωλούν ακίνητα.

Η πρώτη σειρά εργασιών για τη σύνταξη συμβολαίων είναι η κατανόηση ότι οποιαδήποτε πώληση ή αγορά ακινήτου είναι διαπραγματεύσιμη. Ενώ η πληρωμή ορισμένων εξόδων κλεισίματος μπορεί να είναι συνήθης ή παραδοσιακή για τον αγοραστή και τον πωλητή, δεν δεσμευόμαστε από αυτό το πρωτόκολλο. Χωρίς να υπάρχουν διαφορετικές προδιαγραφές στο συμβόλαιό σας για να υπαγορεύσετε την προσωπική σας κατεύθυνση, ο πράκτορας κλεισίματος απλώς καταφεύγει στη συνήθη σύμβαση.

Όμως, κατανοώντας τα δικαιώματά σας ως αγοραστή ή πωλητή ακίνητης περιουσίας, μπορείτε πραγματικά να ΑΥΞΗΣΕΤΕ τα κέρδη σας σε μια συναλλαγή σύμφωνα με τη διατύπωση του συμβολαίου σας. Ωστόσο, αυτοί οι όροι διακανονισμού πρέπει να είναι γραπτοί στη σύμβασή σας πριν από το κλείσιμο. Διαφορετικά, τα πιθανά κέρδη πετούν έξω από το παράθυρο.

Ένα από τα πιο ευφορικά συναισθήματα που έχω βιώσει ποτέ σε αυτήν την επιχείρηση επενδύσεων σε ακίνητα ήταν η αποχώρησή μου από ένα κλείσιμο με μια επιταγή που πρέπει να καταβληθεί σε εμένα για 75.000 $ σε ένα πακέτο μερικών φθηνών ακινήτων! Όπως με οποιονδήποτε, είχα μια χρήση για αυτά τα μετρητά! Αλλά αυτά τα κέρδη υπαγορεύτηκαν στο ειδικό προσωπικό μου συμβόλαιο πριν από το κλείσιμο.

Πολύ περισσότερα μετρητά κατά το κλείσιμο είναι διαθέσιμα στους επενδυτές ακινήτων που αναλαμβάνουν τον έλεγχο των διαθέσιμων επιλογών επιλέγοντας ανεξάρτητα τη διατύπωση στο περιεχόμενο του συμβολαίου αγοράς και της σύμβασης πώλησης. Αυτή η επιλογή είναι άμεσα διαθέσιμη στον επαγγελματία που επενδύει σε ακίνητα που κατανοεί αυτά τα δικαιώματα και τα εφαρμόζει στην κατασκευή ενός προσωπικού συμβολαίου.

Η πρόταση σε αυτό το άρθρο δεν είναι νομική συμβουλή, αλλά ενθάρρυνση για να εκμεταλλευτείτε μια διαθέσιμη ευκαιρία για επενδύσεις σε ακίνητα. Αυτή η πρόταση δεν αποτελεί ενθάρρυνση για να γίνετε άπληστοι με τα νόμιμα δικαιώματα, αλλά για να ειδοποιήσετε ότι η διαπραγμάτευση είναι διαθέσιμη για τις επιταγές του κόστους κλεισίματος. Μερικές φορές οι συναλλαγές είναι κερδοφόρες μόνο όταν αυτές οι εκτιμήσεις γίνονται κατανοητές.

Σχολιάστε