Ερωτευμένη διακόσμηση κουζίνας από σφυρήλατο σίδερο

Το σφυρήλατο σίδερο έχει μια πολύχρωμη και μακρά ιστορία που ξεκινά από τους Ρωμαίους. Υπάρχουν πύλες από σφυρήλατο σίδερο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ που τοποθετήθηκαν εκεί κατά τον δέκατο τρίτο αιώνα και έχουν αποδείξει τη δοκιμασία του χρόνου αυτού του υπέροχου, διακοσμητικού σιδήρου. Ωστόσο, δεν κέρδισε δημοτικότητα ως οικιακό αντικείμενο μέχρι τον δέκατο έβδομο αιώνα. Από τότε, ο σφυρήλατος σίδηρος έχει δει μια αργή κάθοδο στη δημοτικότητα μέχρι τα τελευταία χρόνια.

Η ομορφιά του σφυρήλατου σιδήρου το έχει φέρει πίσω στα σπίτια σε όλο τον κόσμο. Με τα άπειρα στυλ και σχήματα που μπορεί να επεξεργαστεί, είναι μια μικρή απορία γιατί. Οι νεότεροι τρόποι κατασκευής του, ακόμα συχνά με το χέρι, το καθιστούν πιο δυνατό και ελαφρύτερο από ό,τι στο παρελθόν, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιείται για πολλά ακόμη χρόνια.

Η διακόσμηση της κουζίνας από σφυρήλατο σίδερο έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής κατά την τελευταία δεκαετία με τις θαυμαστές σχάρες του αρτοποιού που έγιναν τόσο εύχρηστες στην κουζίνα. Με αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι άρχισαν να στρέφονται στο σφυρήλατο σίδερο για διακόσμηση τόσο ως λειτουργικό όσο και ως μη λειτουργικό κομμάτι. Στην πραγματικότητα, τα λειτουργικά κομμάτια από σφυρήλατο σίδερο είναι μερικά από τα πιο όμορφα και εξακολουθούν να προσφέρουν χείρα βοηθείας.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια είναι η θήκη για χαρτοπετσέτα, η θήκη χαρτοπετσέτας και οι σχάρες κρασιού. Οι θήκες για χάρτινες πετσέτες πρέπει να έχουν βάρος για ευκολία στο σκίσιμο της ποσότητας που χρειάζεστε χωρίς να γλιστρήσει από τον πάγκο. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να εγκαταστήσουν μόνιμα μια χαρτοπετσέτα, καθιστώντας το σφυρήλατο σίδερο την τέλεια επιλογή. Υπάρχουν πολλά στυλ που μπορούν εύκολα να σταθούν μόνα τους ή πάνω σε έναν τοίχο, ακόμη και αν κρεμαστούν στον τοίχο. Οι θήκες για χαρτοπετσέτες από σφυρήλατο σίδερο είναι εντυπωσιακά διακοσμητικά κομμάτια με το μαύρο τους να φαίνεται έντονα στις χαρτοπετσέτες μέσα.

Για άλλη μια φορά το βάρος τους εμποδίζει τη θήκη της χαρτοπετσέτας να γλιστρήσει πάνω από το τραπέζι εάν είναι λίγο πολύ γεμάτη όταν κάποιος επιθυμεί μόνο μία χαρτοπετσέτα. Οι σχάρες κρασιού από σφυρήλατο σίδερο είναι αρκετά δυνατές για να κρατούν τα μπουκάλια σας για χρόνια, δεν θα λυγίσουν και ενδεχομένως να σπάσουν τα πολύτιμα μπουκάλια σας και θα προσδώσουν λίγη γοητεία του παλιού κόσμου. Εάν έχετε πολλά παλαιότερα μπουκάλια, θα αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Ακόμα κι αν τα κρασιά σας είναι νεότερα, θα αποκτήσουν κομψότητα απλά τοποθετώντας τα στην απαλή αγκαλιά του σφυρήλατο σιδερένιο ράφι κρασιού που έχετε επιλέξει.

Διακόσμηση κουζίνας από σφυρήλατο σίδερο ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση μπορεί να έχετε. Ο σύγχρονος σχεδιασμός φαίνεται να ωφελείται με λίγη κύλιση. Συνδυάζεται όμορφα με πιο παραδοσιακά σχέδια όπως φρούτα, άγρια ​​ζωή και φέρνει την προσοχή στα χρώματα του δωματίου. Προσθέτει μια νότα ζεστασιάς και κομψότητας σε κάθε κουζίνα διατηρώντας παράλληλα ένα καθαρό, υγιεινό περιβάλλον.

Σχολιάστε