Εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες εκτύπωσης στο Ντουμπάι

Επίβλεψη βιομηχανίας εκτύπωσης

Όπως και άλλες βιομηχανίες, η βιομηχανία εκτύπωσης υπάγεται στην αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι (DCCI). Κατά συνέπεια, το DCCI δημιούργησε την Ομάδα Εκτύπωσης και Εκδόσεων για να εξορθολογίσει τις υπηρεσίες εκτύπωσης και να την ευημερήσει, ενώ ταυτόχρονα επιλύει τυχόν δυσκολίες που προκύπτουν. Ένα ετήσιο γκαλά για επιτυχημένες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των Διεθνών Βραβείων Εκτύπωσης του Ντουμπάι (DIPA).

Οι κύριες υπηρεσίες εκτύπωσης που προσφέρονται στο Ντουμπάι

Εκτύπωση όφσετ

Είναι μια δημοφιλής διαδικασία εκτύπωσης που περιλαμβάνει τη μετάδοση έγχρωμων εικόνων σε μια λαστιχένια κουβέρτα από ένα πιάτο και μετά στο επιθυμητό χαρτί. Τα πλήρη προϊόντα περιλαμβάνουν χαρτικά, καταλόγους, περιοδικά, βιβλία, φυλλάδια, εφημερίδες και βιβλία.

Φλεξογραφική εκτύπωση

Τα τυπογραφικά πιεστήρια που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία λειτουργούν με ένα ευέλικτο γράμμα που προσφέρει το πλεονέκτημα της ικανότητάς του να εκτυπώνει σε διαφορετική ποικιλία επιφανειών όπως μεταλλικές μεμβράνες, πλαστικοποιημένα υλικά, συνθετικά αντικείμενα καθώς και χαρτί. Υλικά συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες, ταπετσαρίες, μαγειρικά σκεύη και περιτυλίγματα συνθέτουν μερικά από τα είδη που εκτυπώνονται με αυτήν την τεχνολογία.

Εκτύπωση ασφαλείας

Για όσους επιθυμούν αντικείμενα που έχουν κάποια μορφή συγκεκριμένης αναγνώρισης ή προστασίας και, στη συνέχεια, η εκτύπωση ασφαλείας είναι μια ευπρόσδεκτη υπηρεσία. Προϊόντα που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία είναι εκλογικά χαρτιά, διαβατήρια χρηματιστηριακών ομολόγων, ταυτότητες, χαρτιά βίζα, λαχεία, επιταγές, μετοχικά πιστοποιητικά, αεροπορικά εισιτήρια και δωροεπιταγές.

Ψηφιακή Εκτύπωση

Με τόσες πολλές πληροφορίες που αποθηκεύονται και μεταδίδονται σε ψηφιακές μορφές, ευδοκιμούν οι υπηρεσίες εκτύπωσης που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακές πληροφορίες και να τις εκτυπώσουν απευθείας. Οι εκτυπωτές που εφαρμόζονται εδώ μπορούν επίσης να εκτυπώσουν σε διάφορα υποστρώματα. Παίρνετε ποιοτικές φωτογραφίες, εμπορικά προϊόντα εκτύπωσης (για επιχειρήσεις πωλήσεων ή μάρκετινγκ), αρχιτεκτονικά προϊόντα και αντικείμενα τέχνης.

Μερικοί από τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης

Τυπογραφείο Emirates (EPP)

Συγκεντρώνοντας πάνω από 200 εκατομμύρια σελίδες που εκτυπώνονται μηνιαίως, το EPP καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των εκτυπωτικών αναγκών πολλών ατόμων και αξιόπιστων οργανισμών. Τα εμπορεύματά τους περιλαμβάνουν καταλόγους, μπροσούρες, ετήσιες εκθέσεις, περιοδικά και βιβλία. Επιπλέον, το EPP παρουσιάζει άλλες σχετικές υπηρεσίες όπως συσκευασία, δέσιμο, πλαστικοποίηση και βερνίκωμα στο ίδιο κτίριο. Η λίστα πελατών του ΕΛΚ περιλαμβάνει τις Qatar Airways, Emirates Airlines και Burj Al Arab μεταξύ πολλών άλλων.

Raqam International

Αυτή η εταιρεία ειδικεύεται στην εκτύπωση κορδελών και ετικετών κατά παραγγελία, αλλά επιπλέον καλύπτει πολλές υπηρεσίες εκτύπωσης. Με πιστοποίηση ISO και υποψηφιότητες για βραβεία εκτύπωσης (ειδικά για την φλεξογραφική τους εκτύπωση), η Raqam International εξυπηρετεί επί του παρόντος πολλές εταιρείες στο Ντουμπάι και όχι μόνο. Οι τράπεζες, οι φαρμακευτικοί οργανισμοί, τα εμπορικά κέντρα, η τοπική αυτοδιοίκηση και η ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών είναι αξιόλογοι πελάτες αυτής της εταιρείας.

Προϊόντα από χαρτί Pentown

Το Pentown διαθέτει μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Από εκτυπώσεις όφσετ έως ψηφιακές εκτυπώσεις, συσκευασίες, διαφημίσεις και ακόμη και εκθεσιακά περίπτερα καθώς και γραφικά οχημάτων. Αυτό το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο έχει προσελκύσει οργανισμούς όπως το Hamptons International, το Διεθνές Συμβούλιο Κρίκετ, την LG και την Canon. Οι υπηρεσίες τους τους οδήγησαν στο βραβείο DIPA το 2014 για διακρίσεις στην ψηφιακή εκτύπωση.

Spectrum UAE Limited

Είναι υπερήφανοι για τις ανταγωνιστικές τιμές, την απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών και την ποιότητα. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Spectrum ποικίλλουν από εκπαίδευση, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, οικονομικά, εκδόσεις και εκτυπωτικές λύσεις που σχετίζονται με τα μέσα. Το Organisations Spectrum εξυπηρετεί από τα Al Arabi Travel, Baraka Media και το Get Well Network για να αναφέρουμε μερικά.

Συμπέρασμα: Τι να ψάξετε

Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν κατά την προμήθεια Εκτυπωτικές εταιρείες στο Ντουμπάι. Είναι υψίστης σημασίας να δοθεί προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα παραγωγής προϊόντων, τις επιπτώσεις στο κόστος, το απόρρητο και την εξυπηρέτηση πελατών. Άλλοι πολύτιμοι δείκτες είναι οι μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία εκτύπωσης και η δυνατότητα υλοποίησης άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την εκτύπωση κάτω από μια στέγη.

Leave a Comment