Ζωγραφική Τοπίων με Ακρυλικά Χρώματα – 3 Τεχνικές

Η ζωγραφική τοπίων μπορεί να επιτευχθεί με ακρυλικά χρώματα. Τα ακρυλικά χρώματα προσφέρουν επιλογές εφαρμογής για υδατοχρώματα, όπως έχουν, και ελαιογραφία. Αυτές οι τρεις επιλογές προσφέρουν στον καλλιτέχνη μια ποικιλία οπτικών τεχνικών και τεχνικών υφής για να αντιγράψει ένα τοπίο σε καμβά. Το ίδιο το ακρυλικό χρώμα θα δημιουργήσει ενδιαφέρουσες υφές από υδαρές διαφανείς ομίχλες έως παχιές υφές λαδιού.

Τοπικές τοποθεσίες

  1. Μια δημοφιλής μέθοδος λήψης εξωτερικών χώρων είναι η λήψη φωτογραφιών σε διαφορετικές ώρες της ημέρας ή η χρήση φωτογραφιών από τις ταξιδιωτικές σας περιπέτειες. Αυτό εξοικονομεί περισσότερο χρόνο από το να κάθεσαι σε εξωτερικούς χώρους για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή να βγαίνεις έξω διαφορετικές ημέρες ελπίζοντας να συλλάβεις το σωστό εφέ φωτός.

  2. Τοποθετήστε το καβαλέτο σας στην παραλία, την αγαπημένη σας τοποθεσία λίμνης, μια τοποθεσία στο βουνό ή ένα πάρκο γειτονιάς.

  3. Καθίστε δίπλα σε ένα παράθυρο του σπιτιού που παρουσιάζει όμορφο τοπίο από το γκαζόν ή τα παρτέρια.

  4. Περιηγηθείτε σε διάφορα περιοδικά και άλλο έντυπο υλικό ή βίντεο, ταινίες, DVD και διαδικτυακή προβολή ταξιδιών ή τοπίου για εικόνες και ιδέες τοπίων.

  5. Σκέπτομαι; στη συνέχεια σχεδιάστε και ζωγραφίστε μια εικόνα τοπίου από την τράπεζα μνήμης σας.

Εργαλεία Ζωγραφικής

Οι τεχνικές ακρυλικής ζωγραφικής για τη ζωγραφική τοπίων είναι μια περιπέτεια από μόνη της. Τα εργαλεία ζωγραφικής και το στυλ πινέλου σας θα δημιουργήσουν πολλές μεταβλητές. Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τύπους βούρτσες, μαχαίρια παλέτας, πετσέτες, δάχτυλα, χαρτοπετσέτες, σφουγγάρια και άλλες ιδέες που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία σας. Εάν η χρήση μιας βούρτσας δεν αποτυπώνει την ομοιότητα ενός συγκεκριμένου φυτού, πέτρας ή λουλουδιού, πειραματιστείτε με άλλα προτεινόμενα εργαλεία. Αυτά τα χρώματα είναι πολύ ευέλικτα, επιτρέποντάς σας να ταιριάξετε το καλλιτεχνικό σας στυλ με το παραδοσιακό μέσω πειραματικών.

Τεχνικές Ζωγραφικής

Οι καλλιτέχνες πρέπει να εξασκήσουν διαφορετικούς τύπους τεχνικών με μια ποικιλία εργαλείων για να κατανοήσουν πώς να δημιουργήσουν τα επιθυμητά εφέ πραγματικής ζωής σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Σας αρέσει η βαφή νερού;

Αραιώστε την απόχρωση σε υδαρή σύσταση και εφαρμόστε σε καμβά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε χαρτί με υφή σχεδιασμένο για βαφή νερού. Έχετε διαθέσιμο ένα φύλλο χαρτοπετσέτας για να σκουπίσετε και να σταματήσετε την αιμορραγία όπως χρειάζεται.

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το χρώμα απευθείας από το δοχείο του;

Τα ακρυλικά χρώματα μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στην επιλεγμένη επιφάνεια ή καμβά. Η ευελιξία αυτού του χρώματος θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε και τις τρεις μεθόδους για να δημιουργήσετε τις επιθυμητές ψευδαισθήσεις. Τα ακρυλικά ανοίγουν έναν κόσμο επιλογών για υφή. Διασκεδάστε με αυτό.

Σας αρέσει η υφή και το πάχος της ελαιογραφίας;

Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε απόχρωση. τόσο λιγότερο υγρό πληρωτικό χρησιμοποιείται. Αυτή είναι η υψηλότερη ποιότητα του χρώματος και θα σας κοστίσει μερικά περισσότερα δολάρια ανά δοχείο. Αυτό το χρώμα θα είναι πιο παχύρρευστο και πιο πλούσιο λόγω της αύξησης του χρώματος και θα δώσει την όψη λαδομπογιά. Η λαδομπογιά έχει τοξικές αναθυμιάσεις. Τα ακρυλικά χρώματα είναι μη τοξικά.

Σκίτσο με μολύβι

Το σκίτσο μπροστά θα σας επιτρέψει να κάνετε διορθώσεις και να δείτε το τελικό προϊόν με μολύβι. Εάν χρησιμοποιείτε μολύβι γραφίτη, χρησιμοποιήστε ελαφριές πινελιές. Το ακρυλικό χρώμα μπορεί να μην καλύπτει τα σημάδια από το μολύβι σας.

Σε ορισμένους καλλιτέχνες αρέσει να σχεδιάζουν με χρωματιστά μολύβια για να αποθαρρύνουν τα ανεπιθύμητα ορατά σημάδια κάτω από ένα λεπτό στρώμα χρώματος. Το σκίτσο πριν ή μετά την εφαρμογή ενός στρώματος χρώματος φόντου θα είναι προσωπική επιλογή.

Σκίτσο ζωγραφικής

Η ζωγραφική χωρίς σκίτσο είναι ελευθερία πρόκλησης από λάθη και ευτυχισμένα ατυχήματα. Θα τοποθετηθείτε στο άγνωστο. Η έγχρωμη δημιουργία σας θα πάρει πολλές ανατροπές καθώς η ζωγραφική τοπίων γεννιέται σε καμβά.

Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό φαρδύ πινέλο για να κάνετε μια σειρά από οριζόντιες, κάθετες ή συνυφαμένες πινελιές. Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πινέλο ή υποκατάστατο εργαλείου βαμμένο με χρώμα για να σκιαγραφήσετε δέντρα, καταρράκτες, θάμνους, δρόμους, περίφραξη και άλλα χαρακτηριστικά τοπίου ως οδηγίες. Μετά την ολοκλήρωση της σκιαγράφησης, επιστρέψτε για να συμπληρώσετε λεπτομέρειες για να οριστικοποιήσετε το τοπίο.

Αυτά τα χρώματα εφαρμόζονται εύκολα, χωρίς αλλεργικά ερεθιστικά, χωρίς τοξικούς αναθυμιάσεις και πολύ προσιτά. Ένα άτομο μπορεί να ζωγραφίσει σε οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας.

Leave a Comment