Κριτική – Carbonless Book

Το Carbonless Book αναφέρεται στο Carbonless Copy Paper και στα προϊόντα του, όπως επιχειρηματικές φόρμες. Οι άνθρωποι είναι πολύ εξοικειωμένοι με αυτό. Θα μπορούσαμε να βρούμε αυτά τα είδη προϊόντων γραφείου που χρησιμοποιούνται για ηχογράφηση οπουδήποτε στην καθημερινή εργασία και τη ζωή.

Ακολουθεί η περιγραφή του Carbonless Copy Paper.

Κανονικά το επάνω φύλλο είναι επικαλυμμένο στο πίσω μέρος, που ονομάζεται CB. τα μεσαία φύλλα και στις δύο πλευρές, που ονομάζονται CFB. και το κάτω μέρος μόνο στο μπροστινό μέρος, που ονομάζεται CF. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κανονικά χαρτιά Bank και Bond ως πάνω φύλλα. Ονομάζεται επίσης χαρτί NCR.

Με βάση το εμφανές χρώμα, το χαρτί NCR ταξινομείται σε κόκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο και λευκό. Το μπλε ή το μαύρο χρώμα εμφανίζεται σε χαρτί αντιγραφής όταν εμφανίζεται η εντύπωση. Το NCR Paper μπορεί να συσκευαστεί σε επίπεδα και σε ρολά. Το δημοφιλές βάρος SQ είναι 45,47,50,52,55,60,80 και 120 γραμμάρια.

Μετά την κοπή, την εκτύπωση και το δέσιμο, το NCR Paper θα εφαρμοστεί στα γενικά βιβλία καταγραφής της παραγωγής, των πωλήσεων και του μισθού των επιχειρήσεων. Περαιτέρω ταξινομείται ως Βιβλίο Παραγγελιών Πωλήσεων, Βιβλίο Αγορών, Βιβλίο Τιμολογίων, βιβλίο για πιστωτικά σημειώματα και φόρμες λήψης και άλλες προσαρμοσμένες συνεχείς ή χαλαρές επιχειρηματικές φόρμες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορολογικό βιβλίο όλων των επιχειρήσεων όπως τράπεζες και ασφαλιστές, βιβλίο λογαριασμών, βιβλίο αποδείξεων, πύργος εστιατορίου για τον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας, όπως ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπαρ, κλαμπ και μοτέλ, επιθεώρηση επισκεπτών, κουπόνι εστιατορίου, εστιατόριο pad παραγγελιών, βιβλίο σε πακέτο, βιβλίο παράδοσης πίτσας, βιβλίο κρατήσεων δωματίων ξενοδοχείου και άλλο μαξιλάρι ηχογράφησης. Το δέσιμο είναι χαλαρό ή δεσμευμένο. Ο προμηθευτής εκμεταλλεύεται τη μορφή για διπλό, τριπλό και τετραπλό με συνεχείς αριθμούς. Το μέγεθος ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη ή της αγοράς. Το λογότυπο μπορεί να εκτυπωθεί στα προϊόντα, καθιστώντας το μια γρήγορη διαφήμιση στην αγορά.

Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει τις ανέσεις που προκύπτουν από αυτά τα προϊόντα αυτογραφικού χαρτιού. Σε αυτήν την εποχή υψηλής τεχνολογίας, γιατί τόσοι πολλοί τομείς εξακολουθούν να χρειάζονται να χρησιμοποιούν προϊόντα αυτογραφικού χαρτιού; Απλώς, είναι μια προσωρινή συσκευή εγγραφής αρχείων και κουπόνι. Διαθέτει επίσης λειτουργία κατά της απομίμησης. Καταγράφει τα παραγωγικά, επιχειρηματικά, οικονομικά θέματα, διοικητικά θέματα. Για την ύπαρξή του μας παρέχει και μας εξυπηρετεί ανέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη, απόδειξη ή απόδειξη, ώστε να ελέγχεται και να ελέγχεται στην καθημερινή ζωή.

Σχολιάστε