Κόλπο με πετσέτα με κόκκινο δαχτυλίδι θανάτου – Τολμήστε να το δοκιμάσετε!

Έχετε ακούσει για το κόλπο με τις πετσέτες;

Ίσως κάποιος γείτονας ή ένας φίλος σας είπε να βάλετε πετσέτες στο Xbox σας για να το αναβιώσετε και τώρα θέλετε να μάθετε περισσότερα; Το κόλπο με το κόκκινο δαχτυλίδι της πετσέτας θανάτου μπορεί να γίνει…θα πετύχει; Λοιπόν, αυτό είναι για να το μάθετε!

Αν ακούγεται τρελό να βάζεις πετσέτες στο Xbox σου, έχεις απόλυτο δίκιο! Αλλά κάποιος σκέφτηκε την ιδέα και ίσως ήταν κάποιο είδος επιστήμονας, με κάθε τρόπο μπορώ να σας πω πώς να κάνετε το κόλπο με τις πετσέτες με μερικά εύκολα βήματα.

Όταν το Xbox σας αναβοσβήνει τα τρία κόκκινα φώτα του, είναι έτοιμο να το τυλίξετε σε χαρτοπετσέτα. Αλλά πρώτα το Xbox σας πρέπει να αφαιρεθεί από όλο τον εξοπλισμό του. σκληρούς δίσκους, ενσύρματα χειριστήρια και τυχόν παιχνίδια που μπορεί να υπάρχουν σε αυτό. Θυμηθείτε να αφήσετε το τροφοδοτικό συνδεδεμένο πριν ξεκινήσετε την περιτύλιξη.

Το πόση χαρτοπετσέτα θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το πόσα μπορείτε να διαθέσετε. Η προτεινόμενη ποσότητα είναι περίπου δέκα φύλλα. Και δεν είναι γνωστό αν το Xbox προτιμά το ακριβό είδος ή όχι. Μερικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει ακόμη και να χρησιμοποιήσουν πραγματικές πετσέτες θαλάσσης.

Μόλις μουμιοποιηθεί το Xbox σας, αρχίζει να γίνεται περίπλοκο. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να συνδέσετε και να ενεργοποιήσετε το σύστημά σας. Θα εμφανιστεί το κόκκινο δαχτυλίδι των φώτων θανάτου, θα θέλετε να αφήσετε το παιχνίδι σας ανοιχτό για 15-20 λεπτά.

Μετά από αυτό, απενεργοποιήστε το Xbox για 10 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει. Όταν το βάλετε ξανά στην πρίζα θα πρέπει να λειτουργεί για λίγες ώρες, κάτι που είναι υπέροχο!

Το αρνητικό είναι ότι το κόλπο με την πετσέτα του θανάτου είναι μόνο προσωρινό. Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν πειραματιστεί με το κόλπο με τις πετσέτες, χρειάστηκε ακόμα να κάνουν μια κλήση υπηρεσίας στη Microsoft.

Σχολιάστε