Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα σιγαστήρα Airsoft (καταστολέας)

Χρησιμοποιήστε ένα σιγαστήρα Airsoft για αυτόν τον επιπλέον παράγοντα μυστικότητας

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται να φτιάξουν ένα σιγαστήρα airsoft, μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας ζητήματα νομιμότητας. Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η κατοχή ενός καταστολέα όπλων είναι παράνομη σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, οι σιγαστήρες όπλων είναι νόμιμοι, εφόσον ο ιδιοκτήτης έχει ολοκληρώσει την κατάλληλη γραφειοκρατία και την εγγραφή στο Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού και Πυροβόλων Όπλων.

Τα όπλα Airsoft χρησιμοποιούν ένα ελατήριο για να προωθήσουν ένα μικρό σφαιρίδιο από την κάννη του σε έναν στόχο και δεν θεωρείται θανατηφόρο όπλο. Ένα σιγαστήρα airsoft μπορεί να κατασκευαστεί από χαρτί και μερικά είδη οικιακής χρήσης. Ελέγξτε την τοπική νομοθεσία της πολιτείας σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά, τη δημιουργία και την ιδιοκτησία σιγαστών και σιγαστών airsoft.

Για να φτιάξετε ένα βασικό σιγαστήρα airsoft (καταστολέα) θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

 • ρολά χαρτιού υγείας
 • ψαλίδι
 • χαρτί υγείας ή βαμβάκι
 • ταινία κάθε είδους, αν και η κολλητική ταινία λειτουργεί καλύτερα
 • υπερκόλλα
 • υλικό για να το καλύψετε

Οδηγίες

 1. Για να φτιάξετε ένα σιγαστήρα airsoft (καταστολέα), κόβετε πρώτα το ρολό χαρτιού στη μέση και το κάνετε επίπεδο. Φροντίστε να μην το διπλώσετε πολύ διαφορετικά μπορεί να τσακίσετε το ρολό κάνοντάς το άχρηστο.
 2. Χρησιμοποιήστε σούπερ κόλλα και τοποθετήστε γραμμές σούπερ κόλλας στο εσωτερικό του ρολού.
 3. Στη συνέχεια, τοποθετήστε είτε χαρτί υγείας είτε βαμβάκι στη σούπερ κόλλα. Όταν χρησιμοποιείτε χαρτί υγείας, είναι ευκολότερο να διπλώσετε το χαρτί σε ημι-παχιά ρολά και να τα βάλετε με ταινία.
 4. Προσθέστε ταινία πάνω από αυτό το στρώμα και προσθέστε σούπερ κόλλα στην ταινία και επαναλάβετε μέχρι τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά.
 5. Το τελευταίο βήμα για την κατασκευή ενός σιγαστήρα airsoft (καταστολέας) είναι να τυλίγετε ξανά το ρολό και να το κολλάτε με ταινία και να το στερεώνετε στο πιστόλι σας. Μπορείτε να τα κολλήσετε όλα μαύρα, αλλά φροντίστε να προσθέσετε ένα φωτεινό χρώμα στο τέλος για να δείξετε ότι δεν είναι πραγματικό όπλο.

Προφυλάξεις

 1. Μην αφήνετε τη σούπερ κόλλα να καθίσει για πολλή ώρα γιατί αυτό θα την κάνει να στεγνώσει πριν προλάβετε να τελειώσετε.
 2. Εάν το ρολό είναι πολύ ελαφρύ, δοκιμάστε να προσθέσετε υποστήριξη κολλώντας το με ταινία ή προσθέτοντας πολλά ρολά πάνω του.
 3. Η κάννη του καταστολέα πρέπει να είναι καθαρή και τίποτα δεν πρέπει να προεξέχει.

Μάθετε πώς να κάνετε ένα προηγμένο σιγαστήρα airsoft με σωλήνα PVC.

Σχολιάστε