Μαγειρεύοντας μπέικον με τη σχάρα George Foreman Easy As 1, 2, EAT

Όπως γνωρίζετε, η ψησταριά George Foreman είναι μια εσωτερική (είναι μοντέλα εξωτερικού χώρου) συσκευή μαγειρέματος που έγινε δημοφιλής από την ανύπαντρη μαμά με τα παιδιά ή τον εργένη εν κινήσει. Μπορείτε να φτιάξετε τα πάντα, από χάμπουργκερ μέχρι ψάρι μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ μειώνετε το λίπος και το χρόνο μαγειρέματος στη μέση!

Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να είναι δημιουργικοί ή απλώς δεν ξέρουν ότι μπορείτε να μαγειρέψετε περισσότερα από τα παραδοσιακά ψητά φαγητά με τον George Foreman και ακόμη και να κόψετε το σημαντικό λίπος από προϊόντα που είναι συνήθως γνωστά για υψηλή πρόσληψη θερμίδων, λίπους και λίπους. Εκεί είναι χρήσιμες οι συνταγές Foreman Grill, αλλά είναι μια πολύ άγνωστη πτυχή της μηχανής ψησίματος. Αυτό που μας πιάνει κάθε φορά, γιατί είναι νόστιμο, αλλά πολύ ανθυγιεινό είναι το μπέικον.

Ναι, μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε μπέικον απευθείας από την κατάψυξη ή το ψυγείο σας στη σχάρα George Foreman και να στύψετε όλο αυτό το ανθυγιεινό λίπος ταυτόχρονα αφήνοντάς σας μια τραγανή, πιο υγιεινή εναλλακτική λύση από το κανονικά τηγανητό μπέικον σας.

Χωρίς περαιτέρω αναμονή, ακολουθεί μια γρήγορη συνταγή για το πώς να ετοιμάσετε ένα καλύτερο μπέικον στη σχάρα George Foreman στο σπίτι:

  1. Ενεργοποιήστε το δικό σας Τζορτζ Φόρμαν Γκριλ και τοποθετήστε το σκεύος που στάζει από κάτω. Το πιάτο πιάνει το λίπος κατά το μαγείρεμα. (Για καλύτερο αποτέλεσμα ξεπαγώστε το μπέικον σας πριν το βάλετε στο George Foreman
  2. Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον σας στη σχάρα. Κλείστε το καπάκι. Μαγειρέψτε για τρία έως τέσσερα λεπτά
  3. Ανοίξτε το καπάκι και αναποδογυρίστε τις φέτες μπέικον. Χρησιμοποιήστε λαβίδες. η σχάρα θα είναι ζεστή
  4. Μαγειρέψτε για δύο ή τρία λεπτά ακόμα ανάλογα με την επιθυμητή τραγανότητα
  5. Κλείστε τη σχάρα και ανοίξτε το καπάκι. Αφαιρούμε τις φέτες μπέικον και σερβίρουμε

*Συμβουλή μπόνους*

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να σκουπίσετε το μπέικον με μια χαρτοπετσέτα για να πάρει ακόμα περισσότερο το περιττό λίπος, αλλά το πιάτο που στάζει συνήθως κάνει πολύ καλή δουλειά για να το κάνει αυτό.

Leave a Comment