Οι 10 κορυφαίοι κανόνες του γυμναστηρίου! Κώδικας Δεοντολογίας Γυμναστηρίου!

Σε αυτή την έκδοση των 10 κορυφαίων, εξετάζουμε τα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει για τους επισκέπτες του γυμναστηρίου. Αυτοί οι απλοί αλλά συχνά παραβλέπονται και συχνά ξεχασμένοι κανόνες θα επιτρέψουν μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία την επόμενη φορά που θα πάτε στο γυμναστήριο της περιοχής σας.

1. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Καθώς τα περισσότερα γυμναστήρια είναι συχνά υπερπλήρη κατά τις ώρες αιχμής, να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τα μηχανήματα. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε εναλλάξ σετ σε οποιοδήποτε δεδομένο κομμάτι του εξοπλισμού. Όταν κάνετε cardio, μην πάτε περισσότερο από 30 λεπτά σε ένα μηχάνημα.

2. ΣΚΟΥΡΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χονδροειδές από το να ανεβαίνεις σε έναν εξοπλισμό που δεν έχει σκουπιστεί. Σεβαστείτε τον εξοπλισμό και τους άλλους επισκέπτες του γυμναστηρίου σκουπίζοντας τον ιδρώτα σας από τον πάγκο, τον διάδρομο ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα μόλις χρησιμοποιήσατε. Στα περισσότερα καρδιοτμήματα παρέχονται απολυμαντικό σπρέι και χαρτοπετσέτα.

3. ΣΩΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να μυρίσετε τον εαυτό σας, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι δεν μπορούν. Όταν προπονείστε σκληρά, ιδρώνετε και μερικές φορές θα μυρίζετε άσχημα. Αποσμήστε πριν και μετά και πλένετε τακτικά τα ρούχα του γυμναστηρίου σας μετά τη χρήση.

4. ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Αυτός ο κανόνας ισχύει ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο τμήμα ελεύθερων βαρών ενός γυμναστηρίου. Όχι μόνο οι άνθρωποι χρειάζονται τον χώρο τους για να εκτελούν αποτελεσματικά τις ασκήσεις, χρειάζονται επίσης χώρο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Κρατήστε αποστάσεις και μην αποσπάτε την προσοχή όταν κάποιος βρίσκεται στη μέση του σετ του.

5. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΑΛΛΟ ΣΑΣ

Είτε πρόκειται για ένα άδειο μπουκάλι νερό, χαρτοπετσέτα, κιμωλία ή περιτύλιγμα, μην αφήνετε τα σκουπίδια σας γύρω από το πάτωμα του γυμναστηρίου. Να ελέγχετε πάντα τον χώρο εργασίας σας και να τον αφήνετε στην ίδια κατάσταση που τον βρήκατε.

6. ΦΕΡΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ

Όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, θα πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας μια ή δύο πετσέτες. Τα περισσότερα γυμναστήρια παρέχουν πετσέτες, αλλά είναι πάντα έξυπνο να είσαι προετοιμασμένος. Η μία πετσέτα είναι για να αφήσετε κάτω και να σκουπίσετε τις μηχανές και η άλλη είναι για εσάς.

7. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΒΑΡΑ

Σε κανέναν δεν αρέσει να φτάνει σε έναν εξοπλισμό που περίμενε μόνο για να ανακαλύψει ότι πρέπει να αφαιρέσει 360 λίβρες πιάτων από αυτό. Επίσης, σε κανέναν δεν αρέσει να χρειάζεται να ψάχνει ολόκληρο το γυμναστήριο για ένα συγκεκριμένο βάρος. Βάλτε πίσω τους αλτήρες, τις μπάρα και τυχόν εξαρτήματα όταν τελειώσετε με αυτά.

8. ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Οι άνθρωποι πηγαίνουν στο γυμναστήριο για να ασκηθούν, όχι για να κοιτούν επίμονα και να χαζεύουν εσάς ή οποιονδήποτε άλλον. Ξεπέρασε τον εαυτό σου. T-shirt, σορτς, sweat παντελόνι και runners είναι τέλειες επιλογές. Αθλητικά σουτιέν, κάτω από πουκάμισα, κοντά σορτς και σανδάλια δεν είναι. Επίσης, θυμηθείτε τους δρομείς εσωτερικού χώρου και χάνετε τα παπούτσια του δρόμου στα αποδυτήρια.

9. ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Είναι γυμναστήριο και όχι μπαρ ή εστιατόριο. Είστε εδώ για να γυμναστείτε, όχι για να συναναστραφείτε με φίλους ή για να κάνετε παρέα. Μείνετε μακριά από το κινητό σας, μην δένετε τον εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιείτε και προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

10. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Τίποτα δεν είναι πιο αποσπασματικό και ενοχλητικό από το να κουδουνίζεις τα κινητά τηλέφωνα, να ακούς τα iPod άλλων ανθρώπων μέσα από ακουστικά, τον ήχο από χτυπήματα αλτήρων στο πάτωμα και το υπερβολικό και περιττό γρύλισμα και γρύλισμα. Θυμηθείτε, είναι ένα δημόσιο γυμναστήριο και όχι το υπόγειό σας.

Σεβαστείτε λοιπόν το γυμναστήριο, σεβαστείτε τους άλλους που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο και το πιο σημαντικό, σεβαστείτε τον εαυτό σας και τους στόχους φυσικής κατάστασης που είναι ο λόγος που βρίσκεστε εκεί εξαρχής. Φροντίστε το γυμναστήριό σας και το γυμναστήριό σας θα φροντίσει για εσάς.

Leave a Comment