Πέντε διασκεδαστικά παιχνίδια ντους μωρών

Τα παιχνίδια baby shower είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τους καλεσμένους σας να γνωριστούν μεταξύ τους και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Το υπέροχο με τα παιχνίδια baby shower είναι ότι μπορούν να τα απολαύσουν όλοι, από προγιαγιάδες μέχρι έφηβους. Μερικά παιχνίδια ντους μωρών είναι ήσυχα, ενώ άλλα είναι δυνατά και φωνητικά. Πριν προσθέσετε στα παιχνίδια baby shower, πρέπει να αποφασίσετε πόσο καιρό θέλετε να διαρκέσει το ντους. Πρέπει να προγραμματίσετε περίπου 2-4 ώρες για το baby shower εάν προσθέσετε μερικά παιχνίδια. Γνωρίστε το κοινό του baby shower. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να κάθονται και να συναντούν παλιούς φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους, ενώ σε άλλους αρέσει να παίζουν παιχνίδια. Ακολουθούν πέντε δημιουργικά παιχνίδια ντους μωρών που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

Baby Truth or Dare

Έχετε κάποιους ανθρώπους που τους αρέσει πολύ να παίζουν παιχνίδια trivia; Baby true or dare είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς. Μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε θα πρέπει να περιλαμβάνουν ερωτήσεις από μέλη της οικογένειας, όπως τη γιαγιά ή τις αδερφές. Μιλήστε και στη μέλλουσα μητέρα και κάντε μερικές ερωτήσεις, όπως πώς σκοπεύει να ονομάσει το μωρό, πότε είναι η ημερομηνία τοκετού, ποιο είναι το φύλο του μωρού κ.λπ. Κάντε αυτές τις ερωτήσεις για την αλήθεια ή τολμήστε το παιχνίδι. Ο επισκέπτης που θα μπορέσει να απαντήσει επιτυχώς στην ερώτηση θα λάβει ένα βραβείο. Αν δεν το καταλάβουν σωστά, πρέπει να αναλάβουν ένα τόλμη.

Μέτρησε μαμά

Πάντα να μιλάτε στη μέλλουσα μητέρα για αυτό το παιχνίδι γιατί σε ορισμένες γυναίκες δεν αρέσει να μετρούν την κοιλιά τους για να το μάθουν όλοι οι άλλοι. Για να μετρήσετε τη μαμά, οι καλεσμένοι σας θα προβλέψουν ο καθένας πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά της. Δώστε τους σε όλα χαρτί υγείας να χρησιμοποιήσουν για να υπολογίσουν πόσα τετράγωνα χαρτιού υγείας θα χρειαστούν για να πάει γύρω από την κοιλιά της νέας μαμάς. Μόλις όλοι ετοιμάσουν το χαρτί υγείας τους, κάθε καλεσμένος έχει την ευκαιρία να πάρει το χαρτί υγείας του και να το τυλίξει γύρω από την κοιλιά του για να δει ποιος είναι ο πιο κοντινός. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για μια μαμά που έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κορδέλα αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε το χαρτί τουαλέτας σας.

Ονομάστε τη βρεφική τροφή

Πάρτε μερικά διαφορετικά βάζα με παιδικές τροφές και αφαιρέστε τις ετικέτες και αριθμήστε τα. Φροντίστε να σημειώσετε ποια είναι τα σωστά συστατικά για κάθε βάζο παιδικής τροφής. Περάστε γύρω από την παιδική τροφή και βάλτε τους καλεσμένους στο ντους του μωρού σας να προσπαθήσουν να μαντέψουν τι γεύση έχει η παιδική τροφή στο βάζο. Το άτομο που μπορεί να πάρει όλα τα βάζα σωστά ή το άτομο που θα πάρει τον μεγαλύτερο αριθμό σωστά είναι ο νικητής.

Βρεφικά είδη από το Α έως το Ω

Εκτυπώστε ένα φύλλο χαρτιού που έχει όλα τα γράμματα του αλφαβήτου και μοιράστε τα στους καλεσμένους σας. Δώστε τους περίπου 3 λεπτά για να γράψουν ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το μωρό που ξεκινά με κάθε γράμμα του αλφαβήτου. Πρέπει να προμηθευτείτε κάποια είδη που σχετίζονται με το μωρό για πιο σκληρά γράμματα όπως το Ζ και το Χ, ώστε να μπορείτε να πείτε στους καλεσμένους σας ποια είναι κάποια σε περίπτωση που ρωτήσουν “ποιο βρεφικό αντικείμενο αρχίζει με Χ;” Το άτομο που μπορεί να πάρει τον μεγαλύτερο αριθμό βρεφικών αντικειμένων στο χαρτί είναι ο νικητής.

Θεματικά παιχνίδια

Εάν έχετε επιλέξει ένα θέμα baby shower, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια που σχετίζονται στενά με αυτό. Για παράδειγμα, εάν κάνετε ένα θέμα ώρας για ύπνο, μπορείτε να κάνετε ένα παιχνίδι τραγουδιού όπου κάθε καλεσμένος πρέπει να θυμάται ένα τραγούδι που χρησιμοποίησε όταν κουνούσε τα μωρά του για ύπνο. Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείτε ποια τραγούδια έχουν χρησιμοποιήσει άλλες μαμάδες.

Leave a Comment