Παιχνίδια Bridal Shower: A Prelude to Marriage!

Τα νυφικά ντους μπορούν να έχουν θέματα, όπως θέματα κουζίνας, όπου όχι μόνο δίνεται ένα είδος κουζίνας, δίνεται και μια συνταγή μαζί του. Σε μια κατάσταση που δεν χρειάζονται είδη κουζίνας, μια συνταγή ΚΑΙ τα υλικά που χρειάζονται για το πιάτο είναι ένα τέλειο δώρο.

Ένα άλλο πιθανό θέμα νυφικού ντους είναι ένα πάρτι εσωρούχων. Αυτά τα ντους παρέχουν την τέλεια ατμόσφαιρα για γέλιο και συχνά έντονη διασκέδαση! Μπορείτε να το εμπλουτίσετε ή να το κάνετε ελαφρύ και διασκεδαστικό. Ένα νυφικό ντους πρέπει να είναι μια διασκεδαστική στιγμή, οπότε κάντε αυτό ένα διασκεδαστικό μέρος του ντους. Το να της κάνεις δώρα που θα απολαύσουν αργότερα θα εκτιμηθεί πολύ από τη νύφη και τον γαμπρό, φυσικά! Δεν χρειάζεται να είναι και δυσάρεστο!

Ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό παιχνίδι νυφικού ντους είναι το «Παιχνίδι με τσάντες» όπου δίνεται σε όλους μια χάρτινη σακούλα για να βάλουν στο κεφάλι τους. Παίζεται μουσική και όταν σταματήσει, κάθε άτομο πρέπει να αφαιρέσει κάτι που φοράει και δεν χρειάζεται πραγματικά. Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο αστείο, μέχρι που τελικά όλοι συνειδητοποιούν ότι το αντικείμενο που πραγματικά δεν χρειάζονται είναι η τσάντα στο κεφάλι τους!

Τα παιχνίδια με νυφικά είναι συχνά πολύ διασκεδαστικά! Έχετε πολλά ρολά λευκού χαρτιού υγείας και χωρίστε τους καλεσμένους σε δύο ή περισσότερες ομάδες των τριών έως πέντε ατόμων. Στη συνέχεια, κάθε ομάδα επιλέγει ένα μοντέλο (η μητέρα της νύφης και/ή του γαμπρού δουλεύουν υπέροχα) και δίνει οδηγίες σε κάθε ομάδα να σχεδιάσει και να φτιάξει ένα «νυφικό» από χαρτί υγείας. Επιτρέπονται αξεσουάρ (σκουλαρίκια, ανθοδέσμες, τρένα, κεφαλές, βέρα, κ.λπ.), αλλά όλα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από χαρτί υγείας. Μόλις τελειώσουν οι ομάδες, η νύφη πρέπει να κρίνει και να επιλέξει τη νικήτρια του διαγωνισμού. Απλά μην ξεχνάτε την κάμερα, γιατί οι φωτογραφίες θα είναι απίστευτα διασκεδαστικές!

Leave a Comment