Παιχνίδι νυφικού ντους με χαρτί υγείας

Αυτό το υπέροχο παιχνίδι νυφικού ντους είναι τέλειο για να συμπεριλάβει επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτό το μοναδικό παιχνίδι γεμάτο με υστερικά high-jinx. Έχετε μια φωτογραφική μηχανή κοντά σας για τα όμορφα νυφικά ρούχα που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας καθημερινά είδη που βρίσκονται στο σπίτι όλων. Χρησιμοποιώντας ρολά χαρτιού υγείας, ομάδες καλεσμένων μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα πρωτότυπα φορέματα που συναγωνίζονται τις ακριβές δημιουργίες υψηλής ραπτικής!

Ο σκοπός αυτού του σούπερ παιχνιδιού Bridal Shower είναι να βάζει τους καλεσμένους να δημιουργούν ρούχα την ημέρα του γάμου από χαρτί υγείας. Εάν συμπεριλάβετε και τη νύφη και τον γαμπρό στο ντους σας, φροντίστε να έχετε ομάδες να δημιουργήσουν ανδρικά ρούχα που είναι κατάλληλα για τέτοιες επίσημες καταστάσεις όπως ένας γάμος. Επίσης, φροντίστε να συμπεριλάβετε το νυφικό πάρτι στη δημιουργία ρούχων – είναι βέβαιο ότι θα αισθανθούν καλύτερα με την τρέχουσα νυφική ​​τους ένδυση αντί για το χαρτί υγείας. Εάν υπάρχουν κορίτσια λουλουδιών, μικρότερες παράνυμφοι ή φέροντες δαχτυλιδιών, συμπεριλάβετε τα μέλη του πάρτι μεγέθους πίντας σε αυτό το σούπερ παιχνίδι.

Ανάλογα με το μέγεθος του πλήθους σας, μπορεί να χρειαστεί να κανονίσετε τους καλεσμένους σε ζευγάρια, τρίδυμα ή ομάδες διαφορετικού αριθμού. Κάθε ομάδα σχεδιάζει νυφικά ρούχα για ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτά θα περιλαμβάνουν τη νύφη, τον γαμπρό, τις παράνυμφους, την κουμπάρα, τον κουμπάρο, τους κλητήρες, τις κατώτερες παράνυμφους, τον φέροντα του δαχτυλιδιού ή το κορίτσι των λουλουδιών. Δώστε σε κάθε ομάδα τα κατάλληλα σχεδιαστικά υλικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα υπέροχο ρούχο για αυτό το παιχνίδι νυφικού ντους. Μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε ξεσκονόπανα φτερών, χαρτί υγείας, χαρτί κρεπ, μπαλόνια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορείτε να σκεφτείτε στο σχεδιασμό του νυφικού σας.

Όταν σχεδιάζετε τα επίσημα ρούχα για αυτό το παιχνίδι νυφικού ντους, δώστε εντολή σε ζευγάρια ή ομάδες να περιλαμβάνουν αξεσουάρ όπως πέπλα, καπέλα, καλάθια, κορσάζ ή μπουκέτα. Μπορεί επίσης να θέλετε να έχετε ειδικά βραβεία για αυτά τα πρόσθετα ή να ζητήσετε από κάθε επισκέπτη να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για να φτιάξει ένα λουλούδι από χαρτί υγείας. Μόλις γίνουν όλα αυτά τα λουλούδια, ενσωματώστε τα στο παραδοσιακό μπουκέτο πρόβας που φτιάχνεται για τη νύφη. Αυτοί οι Νυφικοί Αγώνες είναι βέβαιο ότι θα θυμούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Για να ολοκληρώσετε αυτό το σούπερ παιχνίδι Bridal Shower, χρονομετρήστε κάθε ομάδα ή ζευγάρι σχεδιαστών και περιορίστε τα εργαλεία σχεδίασής τους. Μόλις ηχήσει ο χρονοδιακόπτης, όλες οι ομάδες θα πρέπει να σταματήσουν και να αρχίσουν να παρουσιάζουν το ντύσιμό τους. Σκεφτείτε να βάλετε σε κάθε χρήστη να μοντελοποιήσει τα ρούχα του σε μια έντονη επίδειξη μόδας. Επιλέξτε κάθε μέλος της ομάδας για να σχολιάσει το σχέδιό του.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας, δώστε στους καλεσμένους στυλό και χαρτί και ενθαρρύνετέ τους να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους. Αν έχετε πολλά μοντέλα, δημιουργήστε διαφορετικές κατηγορίες, όπως σκανδαλώδη, γλυκά ή εντυπωσιακά. Συμπεριλάβετε επίσης κατηγορίες όπως η καλύτερη χρήση χαρτιού υγείας και η πιο δημιουργική. Μόλις όλοι ψηφίσουν τις αγαπημένες τους δημιουργίες, επιβραβεύστε τη νικήτρια ομάδα με ειδικά βραβεία.

Πριν ξεφορτωθούν τα άτομα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους από χαρτί υγείας, φροντίστε να τεκμηριώσετε κάθε σχέδιο με μια φωτογραφία πριν καταστραφεί η στολή. Αυτό το Bridal Shower Game είναι βέβαιο ότι θα γίνει επιτυχία σε κάθε καλεσμένο, ανεξάρτητα από την ηλικία τους! Όλοι σίγουρα θα θυμούνται αυτό το διασκεδαστικό και μοναδικό παιχνίδι, οπότε φροντίστε να το συμπεριλάβετε όταν σχεδιάζετε το ντους του γάμου σας.

Εάν σχεδιάζετε ένα μικρό ντους με λίγους καλεσμένους, ζητήστε από όλους να εστιάσουν τις σχεδιαστικές τους δεξιότητες στη νύφη. Χρησιμοποιώντας τα υλικά που δίνονται, σχεδιάστε ένα όμορφο φόρεμα που *πρέπει* να φορέσει η νύφη στη μεγάλη της μέρα. Επιτρέψτε σε διαφορετικά άτομα να εστιάσουν σε συγκεκριμένες πτυχές της νυφικής ενδυμασίας, από το φόρεμα μέχρι το πέπλο, την ανθοδέσμη και τα υποδήματα. Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι Bridal Shower!

Σχολιάστε