Παράξενη συμπεριφορά διασημοτήτων στο μπάνιο εκτεθειμένη

Η συμπεριφορά των διασήμων είναι μερικές φορές λίγο περίεργη. Ακολουθεί μια ματιά στα μπάνια ορισμένων σημαντικών διασημοτήτων.

Flower girl: Κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας συναυλίας το 2007, η σούπερ σταρ τραγουδίστρια Barbra Streisand έκανε δύο παράξενες αιτήσεις για μπάνιο στα ξενοδοχεία που διέμενε. Το πρώτο αίτημα ήταν η τουαλέτα να έχει αιωρούμενα ροζ μέταλλα και η δεύτερη απαίτηση συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης ροζ χαρτιού υγείας. Προφανώς τα πράγματά της δεν βρωμάνε

Hot Buns: Η Mega Star και σύζυγος του Jay-z, Beyonce κάνει μερικές απαιτήσεις στο μπάνιο για την τουαλέτα της στα παρασκήνια. Η τουαλέτα πρέπει να απολυμανθεί, κάτι που είναι κάπως φυσιολογικό, αλλά επιπλέον ζητείται το νερό της τουαλέτας να είναι 78 βαθμούς. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό της για να κρατά τον πάτο της σφιχτό.

Golden Girl: Η διάσημη ερμηνεύτρια R and B Mariah Carey ζητά κατά την άφιξή της να αντικατασταθούν οι βρύσες με μασίφ χρυσές βρύσες και να αντικατασταθεί το κάθισμα της τουαλέτας με ολοκαίνουργιο. Είμαι ευχαριστημένος που τρέχω με τρεχούμενο νερό

Ούτε μια θέση στο σπίτι. Η Madonna The Legendary performer μαζεύει τις θέσεις εδώ και χρόνια. Ωστόσο, το υλικό κορίτσι θεωρεί απαραίτητο να έχει ένα ολοκαίνουργιο κάθισμα τουαλέτας για κάθε μέρα που μένει σε ένα ξενοδοχείο. Αναρωτιέμαι πόσο θα πήγαινε ένα μεταχειρισμένο κάθισμα τουαλέτας Madonna για το eBay.

Σπίτι χωρίς τουαλέτα. Ο Cliff Richard δεν θα εμφανιστεί στο Celebrity Big Brother. Όχι, δεν οφείλεται σε ένα κακό συμβόλαιο. Ο σταρ ξεκαθάρισε ότι έπρεπε να έχει το δικό του μπάνιο μακριά από το πλατό. Οι παραγωγοί της σειράς θεώρησαν ότι αυτό το αίτημα ήταν γελοίο και δεν εκπλήρωσε το αίτημα του Κλιφ.

Η Κέλλυ δεν χρειάζεται τουαλέτα. Σύμφωνα με μια συνέντευξη στο American Idol icon, η Kelly Clarkson παραδέχεται ότι ούρησε στο ντους. Υποθέτω ότι η Madonna θα αφαιρούσε την μπανιέρα αν έμενε σε μια πρώην σουίτα Clarkson.

Όχι πολλή δράση. Ο Jackie Chan γνωρίζει καλύτερα για διάφορους ρόλους γεμάτους δράση, ξεπλένει την τουαλέτα μόνο μία φορά στο τέλος της ημέρας. Δεν μπορώ να χτυπήσω την πράσινη φασαρία. Χάνουμε πολύ γλυκό νερό με κάθε ξέπλυμα της τουαλέτας.

Κάνει τα πράγματα σε κίνηση: Η λάτρης του pole dancing Kate Hudson είχε τοποθετήσει ένα στρίπερ στο μπάνιο της. Τώρα, αυτό είναι multitasking.

Επιχείρηση ή ευχαρίστηση. Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε δύο φορές να κάνει παράνομες πράξεις στην τουαλέτα. Το 1998 ο Γιώργος πιάστηκε να κάνει απρεπείς πράξεις. Συνελήφθη επίσης στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με παράνομα ναρκωτικά.

Σταθείτε με αυτοπεποίθηση. Ο πρώην γερουσιαστής Λάρι Κρεγκ συνελήφθη στο μπάνιο του αεροδρομίου επειδή είχε ευρεία στάση. Μια ευρεία στάση δεν είναι έγκλημα, αλλά υποτίθεται ότι καλεί τους κατοίκους του μπάνιου να συμμετάσχουν σε σεξουαλική συμπεριφορά. Αν ήταν μόνο ο Τζορτζ Μάικλ για να σώσει τη μέρα.

Νιώθω λίγο κοκκινίλα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Jay Leno, η ηθοποιός Cameron Diaz παραδέχεται ότι ζει με το σύνθημα, “αν είναι κίτρινο, αφήστε απαλό, αν καστανό χρώμα.” Για άλλη μια φορά το πράσινο είναι καλό, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι στην επόμενη σειρά μετά από ένα δείπνο με σπαράγγια.

Leave a Comment