Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – Εμπορικός διανομέας χαρτοπετσέτας έναντι ηλεκτρικού στεγνωτηρίου χεριών

Εμπορικός διανομέας χαρτοπετσέτας ή εμπορικός ηλεκτρικός στεγνωτήρας χεριών – έχει γίνει πολλή συζήτηση σχετικά με το ποιος τύπος είναι ο καλύτερος. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά καλά και κακά σημεία και για τις δύο συσκευές, επομένως είναι πολύ σημαντικό να σταθμίσετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα πριν αγοράσετε μια εμπορική συσκευή διανομής πετσετών ή ηλεκτρικό στεγνωτήριο χεριών.

Το πρώτο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το κόστος αυτών των συσκευών. Με βάση το κόστος, μιλάμε για την αρχική τιμή αγοράς, τις αμοιβές υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής. Ένας εμπορικός διανομέας πετσετών είναι αρκετά φθηνός ανάλογα με τον τύπο που αγοράζετε: διανομείς κεντρικού τραβήγματος, πολλαπλών πτυχών, μονής δίπλωσης, μοχλού, δίπλωσης C και χωρίς αφή. Το μέσο κόστος των χειροκίνητων διανομέων χαρτοπετσέτας είναι περίπου $21-$115. Τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια χεριών κοστίζουν περίπου 37-500 $ ή περισσότερο.

Οι διανομείς πετσετών δεν λειτουργούν με ρεύμα, επομένως δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε ακριβούς λογαριασμούς ενέργειας. Αλλά τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια χεριών είναι πιο οικονομικά και φθηνότερα στη συντήρηση, επειδή δεν χρειάζονται συνεχή επαναπλήρωση χαρτοπετσετών.

Τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια προωθούν καθαρότερο περιβάλλον της τουαλέτας και αποτρέπουν τη σπατάλη. Οι διανομείς χαρτιού είναι επιρρεπείς σε σπατάλη επειδή οι εργαζόμενοι ή οι πελάτες τείνουν να τραβούν περισσότερες χαρτοπετσέτες που πραγματικά χρειάζονται – οι επιπλέον χαρτοπετσέτες απλώς πετιούνται στο καλάθι απορριμμάτων. Αλλά οι διανομείς χωρίς αφή προσφέρουν προσαρμοσμένα μήκη πετσετών σε συγκεκριμένα διαστήματα.

Η διάρκεια του στεγνώματος είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα μεταξύ των ανθρώπων. Τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτικά, αλλά σίγουρα δεν είναι οικονομικά αποδοτικά. Χρειάζονται περίπου 43 μεγάλα δευτερόλεπτα, επειδή τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια χεριών μπορούν να αφαιρέσουν όλη την υπερβολική υγρασία. Ο κόσμος δεν μπαίνει καν στον κόπο να περιμένει και να κάνει ουρά για τη σειρά του με το στεγνωτήριο χεριών. Αλλά οι διανομείς χαρτιού είναι πιο γρήγοροι και χρειάζονται μόνο περίπου 12-14 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν την εργασία.

Οι διανομείς χαρτιού δεν είναι φιλικοί προς το περιβάλλον λόγω του απλού γεγονότος ότι χρησιμοποιούν πετσέτες μιας χρήσης. Όπως όλοι γνωρίζετε, τα δέντρα πρέπει να κοπούν για να γίνουν οι χαρτοπετσέτες, οι οποίες πετιούνται στις χωματερές αφού τις χρησιμοποιήσετε.

Οι πετσέτες μιας χρήσης έχουν βρεθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικές στην απομάκρυνση των βακτηρίων σε σύγκριση με τα στεγνωτήρια χεριών. Στην πραγματικότητα, τα βακτήρια ευδοκιμούν στην έξοδο αυτών των στεγνωτηρίων χεριών. Δεδομένου ότι αυτά αντλούν αέρα από το περιβάλλον, υπάρχει μεγάλη τάση ο αέρας που φυσάται στα χέρια σας να περιέχει πολλά βακτήρια, τα οποία είναι ο λόγος για τον οποίο εκτελείτε το πλύσιμο των χεριών εξαρχής.

Μετά από όλη τη συζήτηση για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του α χαρτοπετσέτα του εμπορίου διανομέα και στεγνωτήριο χεριών, το καλύτερο θα εξακολουθούσε να εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις τρέχουσες ανάγκες σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εξερευνήσει τις επιλογές σας προτού αποφασίσετε – επισκεφτείτε τα τοπικά καταστήματα ή τα κέντρα βελτίωσης σπιτιού για να δείτε αυτά τα προϊόντα από πρώτο χέρι.

Σχολιάστε