Πληροφορίες για τους τύπους χαρτιού υγείας του εμπορίου

Κάθε χρόνο στην Αμερική δαπανώνται δισεκατομμύρια δολάρια για προμήθειες τουαλέτας και είδη υγιεινής. Το μεγαλύτερο κόστος σε προμήθειες τουαλέτας είναι το χαρτί υγείας. Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν εκατομμύρια ρολά χαρτιού υγείας κάθε χρόνο χωρίς δεύτερη σκέψη. Η βιομηχανία χαρτιού υγείας είναι τόσο μεγάλη που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσετε νέα προϊόντα, ενημερώσεις και συγχωνεύσεις εταιρειών. Υπάρχουν σκέψεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός χαρτιού υγείας, μερικές από αυτές τις εκτιμήσεις περιλαμβάνουν το κόστος, το στυλ, το μέγεθος, το χρώμα και την απαλότητα. Θέλετε χαρτί υγείας που δεν χρειάζεται να το αντικαθιστάτε συχνά; Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτί υγείας γυαλόχαρτου; Πόσο φθηνά μπορώ να το αγοράσω χωρίς να παραπονεθούν οι υπάλληλοί μου; Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια βασική κατανόηση της ορολογίας του χαρτιού υγείας.

Το στυλ του χαρτιού υγείας αναφέρεται συνήθως στον τρόπο τυλίγματος σε ρολό και στο μέγεθος του ρολού. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ρολών χαρτιού υγείας. standard, jumbo και jumbo junior. Το τυπικό χαρτί υγείας είναι ο τύπος χαρτιού υγείας που βλέπετε στις τουαλέτες κατοικιών και συνήθως συσκευάζεται 96 ρολά σε μια θήκη. Το χαρτί υγείας Jumbo είναι ο τύπος χαρτιού υγείας που θα βλέπατε σε μια δημόσια τουαλέτα, συνήθως τα ρολά έχουν διάμετρο περίπου 12 ίντσες και έχουν ύψος περίπου 4000 πόδια όταν ξετυλίγονται. Το χαρτί υγείας Jumbo junior είναι μια μικρότερη έκδοση του ρολού jumbo και έχει συνήθως διάμετρο περίπου 9 ίντσες και περίπου 2000 πόδια όταν ξετυλίγεται. Τα ρολά χαρτιού υγείας Jumbo junior ονομάζονται μερικές φορές ρολά JRT και είναι εξαιρετικά όταν το μέγεθος του διανομέα είναι πρόβλημα.

Η απαλότητα ενός ρολού χαρτιού υγείας συνήθως αντιστοιχεί στο φύλλο του χαρτιού υγείας. Όταν μιλάμε για το φύλλο του χαρτιού υγείας, μιλάμε για πόσες στρώσεις περιέχει το χαρτί υγείας. Οι δύο πιο κοινές στρώσεις χαρτιού υγείας είναι 1 και 2 φύλλα. Χαρτί υγείας 1 φύλλου σημαίνει ότι το χαρτομάντιλο τουαλέτας έχει ένα στρώμα και το χαρτομάντιλο με δύο φύλλα σημαίνει ότι υπάρχουν δύο στρώματα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του χαρτιού υγείας μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας για την απαλότητα. Ορισμένα χαρτιά υγείας χρησιμοποιούν λεπτότερο υλικό χαρτιού για να κάνουν το χαρτί τουαλέτας πιο μαλακό. Γενικά, το χαρτί υγείας 2 στρώσεων είναι πιο ακριβό από το 1 φύλλο, αλλά αν ανησυχείτε για την τιμή και την ποιότητα δεν είναι παράγοντας 1 φύλλου, είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος.

Το χαρτί υγείας του εμπορίου διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό (μερικές φορές αποκαλείται λευκασμένο) και φυσικό (καφέ χαρτί υγείας). Το λευκό ή λευκασμένο χαρτί υγείας περνά από μια διαδικασία όπου το υλικό του πολτού λευκαίνεται για να δώσει στο χαρτί υγείας μια ωραία λευκή καθαρή εμφάνιση. Το λευκασμένο λευκό χαρτί υγείας είναι συνήθως πιο δαπανηρό λόγω της διαδικασίας κατασκευής.

Οι εμπορικοί διανομείς χαρτιού υγείας προσαρμόζονται στον τύπο του χαρτιού υγείας που χρησιμοποιείτε. Οι διανομείς χαρτιού υγείας Jumbo και Jumbo μπορούν συνήθως να χωρέσουν έως και δύο ρολά και διαθέτουν αυτόματους τροφοδότες για να αντικαταστήσουν το πρώτο ρολό όταν τελειώσει. Όταν αγοράζετε χαρτομάντιλο μπάνιου, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι οι διανομείς εφαρμόζουν στο χαρτί υγείας και το αντίστροφο.

Οι 4 μεγαλύτεροι εμπορικοί κατασκευαστές χαρτιού υγείας είναι οι Georgia Pacific, Kimberly Clark, Scott και Windsoft. Κατά τη γνώμη μου, η Georgia Pacific και η Kimberly Clark βαθμολογούν το καλύτερο για απαλότητα και ποιότητα. Αν ψάχνετε για ένα μπαμ για το χαρτί υγείας σας, η Windsoft είναι ο καλύτερος τρόπος. Με το χαρτί υγείας Windsoft μπορείτε να περιμένετε ένα καλό προϊόν σε εξαιρετική τιμή.

Σχολιάστε