Ποια είναι η διαδικασία κατασκευής χαρτιού χαρτιού με τη χρήση της μηχανής χαρτοπετσέτας χαρτιού;

Η κατασκευή χαρτοπετσέτας είναι ένα εφικτό και οικονομικά βιώσιμο έργο γιατί έχει τεράστιες αποδόσεις και λιγότερες επενδύσεις. Η εγκατάσταση της μονάδας παραγωγής μπορεί να είναι μικρής κλίμακας ή μεγάλης κλίμακας επιχείρηση. Με άλλα λόγια, ένα άτομο μπορεί να ξεκινήσει με ένα χαρτομάντηλο που κάνει επιχείρηση με μικρή επένδυση και μπορεί να επεκτείνει τη δομή όποτε θέλει. Είναι μια νέα επανάσταση στη βιομηχανία χαρτιού επειδή η χρήση χαρτιού αυξάνεται ραγδαία. Υπάρχουν πολλές χώρες που απαγόρευσαν τις πολυσακούλες και δέχονται το χαρτί ως υποκατάστατο. Ο κόσμος δέχεται χάρτινες σακούλες, ρολά τουαλέτας, χαρτοπετσέτες, πετσέτες προσώπου, χαρτοπετσέτες και πολλά άλλα πολύ εύκολα. Αυτό διαμορφώνει τη βιομηχανία χαρτιού και παρέχει απασχόληση σε πολλούς ανθρώπους.

Πριν δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής, ένας επιχειρηματίας πρέπει να κατανοήσει τη διαδικασία κατασκευής του προϊόντος.

Η διαδικασία κατασκευής χαρτιού χαρτιού περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

Πολτός και βαφή: Αυτό είναι το αρχικό βήμα για την παραγωγή εκλεκτού και λείου προϊόντος. Πρώτον, ένα άτομο πρέπει να δημιουργήσει έναν πολτό, από χαρτί, ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα από τις ανακυκλωμένες ουσίες. Στη συνέχεια, η ίνα του παρασκευασμένου μείγματος πρέπει να συνδυαστεί με τον πολτό του ξύλου. Η διαδικασία συνεχίζεται με τη λεύκανση και το πλύσιμο της ίνας. Μετά τη λεύκανση και το πλύσιμο της ίνας, τοποθετήστε την σε δοχείο ανάμειξης όπου ο κατασκευαστής προσθέτει βαφή για να της δώσει ένα όμορφο χρώμα. Το χαρτομάντιλο που χρησιμοποιείται για οικιακούς σκοπούς είναι συνήθως χρωματισμένο ως λευκό.

Πάτημα: Αυτό το βήμα εκτελείται για να αποσπαστεί η επιπλέον υγρασία που υπάρχει στον πολτό, η οποία γίνεται με τη χρήση της μηχανής κατασκευής λεπτού χαρτιού. Ο κύριος σκοπός της διαδικασίας συμπίεσης είναι να στεγνώσει ο πολτός και να περάσει εύκολα στο επόμενο βήμα της διαδικασίας.

Σέρνοντας: Τα μηχανήματα διαθέτουν σύστημα στεγνώματος αέρα που στεγνώνει τον πολτό μέσω του στεγνωτηρίου χρησιμοποιώντας τον ατμό. Ο κύλινδρος εξατμίζει την υγρασία από τον πολτό με υπερβολική θερμότητα και οι λεπτές λεπίδες της μηχανής ξύνουν την ίνα μέχρι το επιθυμητό πάχος.

Κοπή και περιτύλιξη: Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας όπου το μακροχρόνιο έτοιμο προς επεξεργασία υλικό κόβεται σε επιθυμητά μεγέθη που είναι το τελικό προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας.

Το τελικό προϊόν συσκευάζεται και αποθηκεύεται στις αποθήκες σε κατάλληλες συνθήκες. Οι κατασκευαστές μηχανών χαρτοπετσέτας χαρτοπετσέτας σχεδίασαν το μηχάνημα με σκοπό την παροχή όλων των ευκολιών ταυτόχρονα. Το μηχάνημα διατίθεται είτε σε ημιαυτόματη είτε σε πλήρως αυτόματη έκδοση για διευκόλυνση της διαδικασίας.

Σχολιάστε