Πράσινο τσάι ως φυσική θεραπεία για τη μόλυνση ζύμης

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τις μολύνσεις ζύμης στην πρώτη θέση. Μια σπιτική θεραπεία για τη μόλυνση από ζύμες είναι απλώς να πίνετε καλής ποιότητας, φρέσκο ​​πράσινο τσάι καθημερινά. Το βιολογικό πράσινο τσάι θα ήταν ακόμη καλύτερο. Επίσης, περιορίστε την ποσότητα του γλυκού που τρώτε. Η Candida αναπαράγεται ακόμη πιο άφθονα όταν καταναλώνετε πολλή ζάχαρη.

Το πράσινο τσάι είναι μια γνωστή φυσική θεραπεία για τη μόλυνση ζύμης. Είναι επειδή οι πολυφαινόλες στο πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλουν πολλά άλλα βακτήρια ικανά να προκαλέσουν λοιμώξεις.

Το πράσινο τσάι προστατεύει από τους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες στο γαστρεντερικό σωλήνα. Προωθεί επίσης την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο.

Εκτός από το να φροντίζετε να πίνετε ποιοτικό πράσινο τσάι καθημερινά, μια άλλη σπιτική θεραπεία για τη μόλυνση από ζυμομύκητες είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια. Να είστε πάντα στεγνοί. Τα στενά ρούχα δεν επιτρέπουν την καλή κυκλοφορία του αέρα. Χρησιμοποιήστε βαμβάκι ή άλλες φυσικές ίνες. Περιορίστε τη χρήση lycra spandex, δέρματος και άλλων υφασμάτων που δεν αναπνέουν.

Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει χρόνιες μολύνσεις ζύμης. Χρησιμοποιήστε καστανή ζάχαρη ή μέλι, αντί. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να διασπαστούν στο σώμα σας, μειώνοντας έτσι την ποσότητα των κυκλοφορούντων σακχάρων στο αίμα.

Αποφύγετε τροφές που είναι «μαγιές», όπως ψωμί, μανιτάρια και αλκοολούχα ποτά. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αποφυγή αυτών των ειδών τροφών για τρεις έως έξι μήνες συχνά θα παρατηρήσει σημαντική βελτίωση.

Αποφύγετε αφρόλουτρα, αρωματικά ταμπόν, έγχρωμο χαρτί υγείας και προϊόντα με βαφές, αρώματα και άλλες χημικές ουσίες που μπορεί να ερεθίσουν τους κολπικούς ιστούς. Χρησιμοποιήστε αντί αυτού λευκό χαρτί υγείας χωρίς άρωμα.

Μια άλλη εξαιρετική φυσική θεραπεία για τη μόλυνση ζύμης είναι να φάτε ένα γιαούρτι ζωντανής καλλιέργειας.

Κρατήστε το άγχος υπό έλεγχο. Είναι αλήθεια! Το άγχος μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει την κατάστασή σας. Η κατανάλωση ζεστού πράσινου τσαγιού πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όχι μόνο θα καθαρίσει ολόκληρο το σύστημά σας, αλλά θα προσφέρει και μια πολύ χαλαρωτική διάθεση.

Leave a Comment