Προώθηση σε τυπωμένο σημειωματάριο

Μας αρέσουν τα χαρτικά

Τα διαφημιστικά χαρτικά είναι ένας δημοφιλής τρόπος προώθησης των επιχειρήσεων εδώ και πολύ καιρό. Τα διαφημιστικά χαρτικά είναι συχνά μη αναλώσιμα, έτσι οι άνθρωποι δεν τους πειράζει να έχουν ένα όνομα προϊόντος ή/και λογότυπο σε ένα προϊόν που μπορούν να πετάξουν μετά από μερικούς μήνες. Μην υποτιμάτε την αξία του «πεταμένου». Τα λιγότερο ακριβά, λιγότερο μόνιμα προϊόντα γίνονται μηνιαίες μόνιμες προσθήκες σε οποιονδήποτε χώρο γραφείου.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε πόσα στυλό συναντούν το γραφείο μας με ονόματα επιχειρήσεων και λογότυπα πάνω τους. Τα στυλό έχουν γίνει το βασικό στοιχείο της βασικής διαφημιστικής δαπάνης – ένας εύκολος, οικονομικός τρόπος για να φέρετε το όνομα και το λογότυπό σας εκεί έξω. Τα στυλό είναι πολύ χρήσιμα και πολύ δημοφιλή, και αυτή είναι μια εξαιρετική συνταγή για μια επιχείρηση που επιθυμεί να προωθήσει τη χρήση προϊόντων.

Πιο πρόσφατα, οι πάροχοι προώθησης έχουν αποφοιτήσει για να εξοπλίσουν επιχειρήσεις με διάφορες σειρές χαρτικών χαρτικών. Ένας από τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε χαρτικά με βάση το χαρτί ως διαφημιστικό προϊόν είναι η δημοτικότητα του χαρτιού στα γραφεία. Θέλουμε να το συντηρήσουμε και θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Τα χάρτινα προϊόντα κάνουν τον κόσμο να κάνει τον γύρο.

Τυπωμένα σημειωματάρια έχετε το πλεονέκτημα ότι σας δίνουν ένα λογικό μέγεθος σε καμβά για να τοποθετήσετε το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησής σας – το μπροστινό μέρος του σημειωματάριου. Φυσικά, το όνομα και το λογότυπο της επιχείρησής σας μπορούν να εκτυπωθούν σε χαρτί και πολλά από τα διαφημιστικά σημειωματάρια που πωλούνται αυτές τις μέρες έχουν γενναιόδωρα και προσεκτικά τυπωμένα τα στοιχεία της εταιρείας σας σε κάθε σελίδα. Αυτό είναι κάθε σελίδα του ονόματος και του λογότυπου της επιχείρησής σας που χρησιμοποιούνται στα γραφεία κάθε μέρα. Μιλήστε για προώθηση.

Επιλέξτε προσεκτικά τα χαρτικά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη αναπαράσταση της επιχείρησής σας – είτε είναι τυπωμένη σε χαρτί είτε σε χαρτόνι. Οι άνθρωποι θα βλέπουν και θα χρησιμοποιούν κάτι που θα σας αντιπροσωπεύει.

Εκπροσωπήστε τον εαυτό σας με τον αποδεδειγμένο τρόπο με οικονομικά και κομψά χαρτικά γραφείου, αυτοκόλλητες σημειώσεις και σημειωματάρια.

Σχολιάστε