Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις αιμορροΐδες και τη φλεγμονή των φλεβών των γλουτών;

Εάν πάσχετε από αυτή την πάθηση, μπορεί να αναρωτιέστε, “πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις αιμορροΐδες και τη φλεγμονή των φλεβών των γλουτών;”

Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο φρικτό μπορεί να είναι το να έχεις αιμορροΐδες. Όλο αυτό το να κάθεσαι και να ζορίζεσαι στην τουαλέτα, να προσπαθείς να αποσπάσεις αυτή την επίμονη κίνηση του εντέρου και μετά να δεις έντονο κόκκινο αίμα στο χαρτί τουαλέτας. Μπορεί να είναι λίγο σοκ την πρώτη φορά που βλέπετε αίμα στο χαρτί τουαλέτας και ίσως αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για μια θεραπεία αιμορραγίας κοπράνων.

Το κάτω μέρος σας μπορεί επίσης να πονάει όταν κάθεστε για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αυτό συμβαίνει επειδή πιέζετε τις αιμορροΐδες σας. Είναι τέτοιες στιγμές που εύχεστε να βρείτε την πιο αποτελεσματική θεραπεία για σωρούς και την απάντηση στην ερώτησή σας, πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις αιμορροΐδες.

Πρώτα απ ‘όλα, εάν κάθεστε πολύ, κάντε ένα μικρό διάλειμμα κάθε ώρα για να ανακουφίσετε την περιοχή του πρωκτού σας. Ακόμα κι αν είναι απλά να περπατάς στην κουζίνα για να πάρεις ένα ποτήρι νερό.

Προσπαθήστε να μην ζορίζεστε όταν είστε στην τουαλέτα. Απλώς καθίστε εκεί και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και αφήστε τα όλα να βγουν φυσικά. Αυτή μπορεί να μην είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για σωρούς, αλλά είναι 100 τοις εκατό φυσική και βασική κοινή λογική. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο εύκολο να το κάνεις αυτό όταν έχεις άφθονο χρόνο και δεν χρειάζεται να είσαι πουθενά ή να κάνεις τίποτα για τα επόμενα 30 περίπου λεπτά, αλλά απλώς προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην τουαλέτα όταν μπορείτε. Γιατί να μην κάνετε ό,τι κάνουν οι άντρες και να διαβάσετε την εφημερίδα ή ένα περιοδικό ενώ κάθεστε εκεί; Θα βοηθήσει η ώρα να περάσει πιο ευχάριστα.

Εάν δεν καταπονείστε την τουαλέτα, τότε είναι λογικό να μην επιδεινώνετε τη φλεγμονή της φλέβας του πισινό σας. Αν και αυτή η ιδέα μπορεί να μην είναι μια ολική θεραπεία αιμορραγίας κοπράνων, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην αποφυγή περαιτέρω επιδείνωσης στην περιοχή του πρωκτού σας.

Τέλος, πώς μπορώ να απαλλαγώ από τις αιμορροΐδες; Δοκιμάστε να τρώτε μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και να κόψετε τα εξαιρετικά επεξεργασμένα και πρόχειρα τρόφιμα. Μπορεί να παρατηρήσετε διαφορά σε μερικές εβδομάδες.

Leave a Comment