Πώς να αφαιρέσετε έναν λεκέ από ένα λευκό γραφείο

Τώρα το έχεις κάνει. Δεν άκουσες όλους τους ανθρώπους που σου είπαν να μην αγοράσεις ένα λευκό γραφείο. Σου άρεσε το γραφείο, φαινόταν τόσο όμορφο στη βιτρίνα του καταστήματος, αλλά δεν σκέφτηκες πώς θα εμφανίζονταν λεκέδες στην καθαρή επιφάνεια αυτού του λευκού, λευκού γραφείου. Πρώτα από όλα μην πανικοβάλλεστε, μπορούμε να το διορθώσουμε. Θα χρειαστεί απλώς να ηρεμήσετε και να αρχίσετε να σκέφτεστε ευθέως. Τώρα που ηρεμήσατε, ας σκεφτούμε μερικές λύσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε.

Πάρε χαρτοπετσέτα. Θα χρησιμοποιηθεί για την απορρόφηση της περίσσειας υγρού από την επιφάνεια του γραφείου. Διπλώστε το για να το κάνετε σε περισσότερες στρώσεις για να απορροφήσει το υγρό. Όταν αφαιρέσετε όλο το υγρό που δεν βυθίστηκε στους πόρους του ξύλου, εφαρμόστε μια άλλη χαρτοπετσέτα στον λεκέ και ρίξτε λίγο χλωρίνη πάνω του. Αφήστε το να καθίσει για μερικά λεπτά και επαναλάβετε για περίπου 10 λεπτά.

Πάρτε μια οδοντόβουρτσα και δώστε λίγη χλωρίνη στον λεκέ. Προσπαθήστε να είστε απαλοί, απλώς τρίψτε απαλά τη βούρτσα πάνω από την περιοχή του λευκού γραφείου που έχει λερωθεί. Απλώς θέλετε να δοκιμάσετε να τρίψετε το λευκαντικό στον λεκέ για να πάρει το χρώμα.

Βάλτε ξύδι και λίγη μαγειρική σόδα στον λεκέ. Αυτό θα δημιουργήσει μια δράση αφρισμού που βρίσκεται σε πολλά καθαριστικά. Η ελπίδα είναι ότι η δράση του αφρού θα ανασηκώσει μέρος του λεκέ και όλες οι ανησυχίες σας θα φύγουν.

Η λευκή βαφή θα ήταν η πιο εύκολη λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάψετε ξανά το γραφείο. Ίσως χρειαστεί να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια όμως γιατί μπορεί να φαίνεται διαφορετικό από το υπόλοιπο λευκό γραφείο.

Βρείτε ένα καθαριστικό για ξύλινα έπιπλα. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε κάτι που θα λειτουργήσει στο super market, (σίγουρα δεν είστε ο μόνος αρκετά ανόητος για να αγοράσετε ένα λευκό γραφείο). Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την ετικέτα για να δείτε αν θα αποδώσει όπως θέλετε.

Ας ελπίσουμε ότι μερικές από αυτές τις ιδέες λειτούργησαν για να επιστρέψουν το λευκό γραφείο σας στο όμορφο έπιπλο που ήταν κάποτε. Υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος να έχετε κάτι λευκό και θα πρέπει να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να το διατηρήσετε έτσι. Εάν καμία από τις παραπάνω ιδέες δεν λειτουργεί, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα κατάστημα επίπλων κατά παραγγελία, θα είναι σε θέση να σας δώσουν μερικές ακόμη συμβουλές ειδικών.

Leave a Comment