Πώς να βρείτε έναν καλό άντρα

Στον σημερινό κόσμο τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από μια γυναίκα που αναζητά έναν καλό άντρα. Δεν χρειάζεται ένα ταξίδι σε έναν ψυχολόγο για να μάθεις ότι οι άνδρες τείνουν να αντιμετωπίζουν «επικοινωνιακές» προκλήσεις. Τι χρειάζεται λοιπόν για να βρεις έναν άντρα, έναν καλό δηλαδή, και να αποφύγεις τα τρανταχτά;

Ας ξεκινήσουμε με μερικές βασικές οδηγίες αυτοανάλυσης. Δεν είναι καιρός για κριτική ή αυτοκριτική. Απλώς θα ασχοληθούμε με την πραγματικότητα των ανθρώπων και τις συνήθειές τους και θα καθορίσουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές. Για παράδειγμα, εάν έχετε διαπιστώσει ότι οι σχέσεις σας δεν διαρκούν και δεν είναι ικανοποιητικές, θα δεχθούμε ότι έγιναν κακές επιλογές και θα αφήσουμε αυτή την εμπειρία στο παρελθόν.

Αυτό σημαίνει ότι το παρελθόν δεν χρειάζεται να επαναληφθεί και είναι πιο εύκολο να διαγράψετε προηγούμενες συμπεριφορές εάν τις αποδεχτείτε ως εμπειρίες και τις βάλετε στον κάδο απορριμμάτων. Θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε όταν απελευθερωθούν οι τύψεις, η αυτοκατηγορία και η ενοχή. Θα ξεκινήσουμε τη δουλειά σας σε αυτό με μία από τις δύο προτάσεις που οι πελάτες μου διασκεδάζουν. Εδώ πάει…και μην είστε πολύ επιλεκτικοί για το πώς ακούγονται τα βήματα. Αν λειτουργεί, έχει σημασία;

1. Το ξέπλυμα του χαρτιού υγείας. Πάρτε μερικά φύλλα χαρτί υγείας και ένα στυλό και βρείτε μια ήσυχη γωνιά όπου δεν θα σας ενοχλούν. Γράψτε τα ονόματα όλων των τρελών που έχετε γνωρίσει… βγήκατε… βγήκατε… ή σας πέταξαν. Ξεκινήστε να γράφετε τα ονόματά τους σε φύλλα χαρτιού υγείας. Συνεχίστε μέχρι να τα καταγράψετε όλα. Τώρα είστε έτοιμοι για το βήμα 2.

2. Συνδυάστε το σεντόνι σας Πάρτε τα φύλλα των ονομάτων σας και πάτε στην τουαλέτα. Ρίξε τα σεντόνια στην τουαλέτα και καθώς τα ξεπλένεις επαναλάβετε τις ακόλουθες λέξεις: “Ξεπλύνω τις φθαρμένες σχέσεις και όλες τις συνήθειες και τις ρουτίνες που δεν εξυπηρετούν πλέον το ανώτερο καλό μου. Είμαι εντελώς απαλλαγμένος από κάθε δεσμό με αυτά τα σκουπίδια. τώρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου σε μεγαλύτερες και καλύτερες εμπειρίες. Είμαι εντελώς ελεύθερος.”

3. Επαναλάβετε αυτήν την τελευταία πρόταση τουλάχιστον 10 φορές με σταθερή και δυνατή φωνή, με τις ακόλουθες προσθήκες: “Είμαι εντελώς ελεύθερος και τώρα συνεχίζω τη ζωή μου σε μεγαλύτερες και καλύτερες εμπειρίες. Είμαι εντελώς ελεύθερος.”

Τώρα είσαι έτοιμος να βρεις έναν καλό άντρα. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα καθώς προχωράτε στην επόμενη φάση της εύρεσης καλού άντρα. Υπάρχει μια ψυχολογική μετατόπιση που συμβαίνει μόλις απελευθερωθούμε από ένα μοτίβο τύψεων και ενοχών και κακοποίησης του εαυτού μας, ειδικά με τη μορφή αρνητικής ομιλίας για τον εαυτό μας.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να απαλλαγείτε από αυτές τις παλιές συνήθειες, αλλά θα φύγουν. Ωστόσο, χρειάζεται εστίαση και εξάσκηση για να κυλάει η μπάλα.

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το τμήμα απεικόνισης και οπτικοποίησης του μυαλού σας για να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας. Το μυαλό λειτουργεί με εικόνες και ενθουσιάζεται και παρακινείται περισσότερο από εικόνες, ειδικά αυτές που ταιριάζουν με τους στόχους που είναι σημαντικοί για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα σας περιοδικά ή ψωνίστε για μερικά νέα. Αφιερώστε χρόνο για να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες και αφοσιωθείτε σε μερικές από τις ιστορίες που τραβούν την προσοχή σας.

Εργάζεστε για να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα του νέου σας άντρα και το μυαλό σας χρειάζεται συγκεκριμένα δεδομένα για να σας βοηθήσουν με την ακρίβεια. Αν δεν ασχοληθείτε με τις δυνατότητες απεικόνισης του μυαλού σας, η εμπειρία σας θα ήταν σαν να φυτεύετε σπόρους καλαμποκιού και να περιμένετε να μαζέψετε μια σοδειά πράσινα φασόλια!

Θα θέλετε να φυτέψετε εικόνες και εικόνες της εμφάνισης, της συμπεριφοράς και των προσδοκιών που επιθυμείτε καθώς τροφοδοτείτε το μυαλό σας με εικόνες που συνδέονται με τα συναισθήματα που προκαλούν. Σε εκείνο το σημείο η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη…και πιο προβλέψιμη.

Όσο απλό και αν ακούγεται, αυτός είναι ένας δοκιμασμένος και αληθινός δρόμος για να βρεις έναν καλό άντρα. Και αν δεν το έχετε κάνει πριν, θα ήταν λογικό να πιστεύετε ότι είναι μια περίεργη προσέγγιση. Ωστόσο, τα λόγια του Αϊνστάιν ακούγονται αληθινά όταν πρόκειται για τέτοιες αλλαγές, “Το πιο σίγουρο σημάδι της παραφροσύνης είναι να επαναλαμβάνεις τις ίδιες συμπεριφορές ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα!”

Ένας άλλος τρόπος να το πούμε είναι δανειζόμενος μια ρήση που αποδίδεται στον Δρ. Φιλ: “Ξέρεις ήδη σε τι οδήγησαν οι εμπειρίες σου, έτσι, με βάση το πώς ήταν οι σχέσεις σας στο παρελθόν, πώς έχουν λειτουργήσει οι δικές σου προσεγγίσεις;”

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα των ανδρών που έχετε προσελκύσει στη ζωή σας, έχετε τώρα ένα σχέδιο δράσης που θα προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στις εμπειρίες σας. Συνεχίστε με αυτό χρησιμοποιώντας όλη την εστίαση και τη δέσμευσή σας και θα πετύχετε.

Leave a Comment