Πώς να διακοσμήσετε τα Porta Potties σας για καλύτερη εμπειρία;

Οι τουαλέτες σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση, χρησιμοποιώντας εξωτερική διακόσμηση. Η ιδέα πρέπει να είναι να φαίνονται φιλόξενα από έξω. Διακοσμήστε τα με λουλούδια, στεφάνια, ακόμη και ψάθες καλωσορίσματος που μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο να φαίνονται τα γιογιό φιλόξενα και ευχάριστα.

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει λαμπρό αντίκτυπο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα οραματιστούν σκοτεινούς χώρους που είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε όποτε αναφέρεται ο όρος φορητές τουαλέτες. Προσθέστε μερικά διακοσμητικά φώτα μέσα στις μονάδες, ώστε να φέρετε τη σωστή εικόνα στο μυαλό των καλεσμένων σας. Αυτό θα δώσει στα porta-potties μια ελκυστική γοητεία που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι επισκέπτες σας.

Η επένδυση σε κάποια πρόσθετα και απαραίτητα είδη μπάνιου θα ανεβάσει τις μονάδες σας στο επόμενο επίπεδο. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα κάλτσες πρώτης ανάγκης και επιπλέον ανέσεις που μπορούν να βελτιώσουν την άνεση των επισκεπτών. Εκτός από το χαρτί υγείας, παρέχω επίσης ένα καλάθι με μέντα, ιβουπροφαίνη και προϊόντα γυναικείας υγιεινής. Αυτό θα δώσει στους επισκέπτες την εντύπωση ότι νοιάζεστε για αυτούς και ότι τους έχετε καλυμμένους ακόμα κι αν δεν το ζητούσαν ή δεν το ζήτησαν.

Τα κανονικά γιογιό μπορεί να φαίνονται αραιά και μη ελκυστικά και αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη μερικών διακοσμητικών κατά παραγγελία θα ήταν εξαιρετική. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τα κάνετε ένα με την εκδήλωσή σας χρησιμοποιώντας τα ίδια χρώματα και διακοσμητικά θέματος όπως αυτά της περίστασης σας. Η τοποθέτηση μιας τέχνης με πλαίσιο ή ζωγραφικής σε έναν από τους τοίχους θα έδινε επίσης στις μονάδες τουαλέτας μια αναζωογονητική και ευχάριστη αίσθηση.

Μερικές επιπλέον πινελιές θα βελτιώσουν μόνο την εμπειρία. Για παράδειγμα, ένα σετ καθρέφτη πλήρους μεγέθους που οι επισκέπτες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ελέγξουν τους εαυτούς τους πριν φύγουν από την τουαλέτα και ανάψουν μερικά κεριά για να δώσουν στην περιοχή μια ελκυστική γοητεία και άρωμα. Οποιαδήποτε πρόσθετη προσπάθεια μικρή ή μεγάλη, θα καταστήσει εμφανές στους επισκέπτες της εκδήλωσής σας ότι κάνατε το επιπλέον μίλι για να τους κάνετε να αισθάνονται καλά και άνετα.

Ένα άλλο απαραίτητο είναι η δημιουργία σταθμών πλυσίματος χεριών. Οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν να χρησιμοποιήσουν φορητές τουαλέτες λόγω θεμάτων υγιεινής. Αν μπορούμε να συμπεριλάβουμε μεμονωμένους σταθμούς πλυσίματος χεριών με γλυκό νερό, έτσι ώστε κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα να κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται τέλεια καθαροί και φρέσκοι.

Συνιστάται επίσης να έχετε μερικές μονάδες ξεπλύματος με αναπηρία. Επομένως, όποιος έχει προβλήματα κινητικότητας θα έχει ένα αεράκι χρησιμοποιώντας τις τουαλέτες. Αυτές οι ειδικές μονάδες διαθέτουν μηχανισμό έκπλυσης που επιτρέπει ταχύτερη διαδικασία και εύκολη χρήση. Προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και οι πελάτες μπορούν να μας ενημερώσουν ελεύθερα για τις ανάγκες σας και το επίπεδο βοήθειας που χρειάζεστε για να κάνετε τις φορητές τουαλέτες σας λειτουργικές, ελκυστικές και αισθητικά ελκυστικές.

Leave a Comment