Πώς να διαχειριστείτε τη σελίδα ευχαριστιών για την επιχείρησή σας

Κάποιος μπαίνει στη λίστα σας και τι βλέπει;

“Είστε εγγεγραμμένοι. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Σας ευχαριστούμε.”

Ουάου! Αυτό δημιούργησε πραγματικά κάποια σχέση, τώρα δεν είναι! Σας λέω, είμαι τόσο εκνευρισμένος που είμαι σε άλλη λίστα που θα μπορούσα απλά… καλά… στην πραγματικότητα δεν είμαι, και νομίζω ότι θα απεγγραφή. Ευχαριστώ.

Εάν το παραπάνω παράδειγμα μοιάζει με τη σελίδα ευχαριστιών σας, τότε το καταρρίπτετε.

Η σελίδα ευχαριστιών σας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσετε σχέσεις και να κάνετε τον νέο σας συνδρομητή να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην εκκολαπτόμενη σχέση σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, ακολουθούν 6,5 ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε με τη σελίδα ευχαριστιών σας που δεν θα έχει νέους συνδρομητές να απομακρύνονται με πλήξη, ενόχληση ή αποστροφή:

1. Μάθετε περισσότερα για τον νέο σας συνδρομητή

Απλώς σας έδωσαν τη διεύθυνση email τους και ίσως το όνομά τους – τώρα ρωτήστε κάτι που θα σας βοηθήσει με το μάρκετινγκ και θα δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς.

Παραδείγματα είναι:

· Τι θέλουν περισσότερο να μάθουν για ___;

· Ποιος είναι ο νούμερο ένα στόχος τους;

· Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή;

2. Αποκτήστε περισσότερες κοινές χρήσεις και περισσότερους συνδρομητές

Ζητήστε τους να προσκαλέσουν τους φίλους τους μέσω των social media για να αποκτήσουν το κίνητρο ή τον μαγνήτη σας.

Σε αντάλλαγμα, θα τους ανταμείψετε με κάτι ακόμα καλύτερο από την αρχική προσφορά που τους έκανε να εγγραφούν στην πρώτη θέση.

3. Δημιουργήστε εξουσία και αξιοπιστία

Δείξτε ότι πήραν μια σοφή απόφαση να ενταχθούν στη λίστα σας, δείχνοντας τις προηγούμενες κριτικές και τις μαρτυρίες από τους μεγαλύτερους θαυμαστές σας.

4. Πουλήστε τον μαγνήτη μολύβδου – ξανά

Εάν γίνει σωστά, ο μολύβδινος μαγνήτης σας είναι μια εξαιρετική αναπαράσταση της εμπειρίας σας. Αλλά δεν θα ωφελήσει τους νέους συνδρομητές σας εάν δεν το καταναλώσουν. Υπενθυμίστε τους, λοιπόν, τι πρόκειται να ανακαλύψουν χρησιμοποιώντας σύντομες, ευέλικτες κουκκίδες όπως αυτή:

“Συγχαρητήρια που λάβατε το αντίγραφό σας για τις “Κρυφές στρατηγικές κυκλοφορίας”.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Όταν το κάνετε, θα ανακαλύψετε:

· Η μέθοδος του χαρτιού υγείας για τη λήψη επισκεψιμότητας κατά παραγγελία – σελίδα 6

· Το ενοχλητικό email που διπλασιάζει τις παραπομπές – σελίδα 12

· Ο εκπληκτικός τρόπος για να τριπλασιάζετε την επισκεψιμότητά σας κάθε εβδομάδα, όπως ρολόι – σελίδα 15

5. Στείλτε τα στο blog σας

Ή στείλτε τα στο πιο δημοφιλές βίντεό σας. Ή…

Το κλειδί εδώ είναι να τους κάνετε να επενδύσουν σε εσάς, ώστε να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτό που διδάσκετε για να έχουν πραγματικά αποτελέσματα στη ζωή τους. Όταν το κάνουν, θα επιστρέψουν για περισσότερα.

6. Προωθήστε κάτι

Κάντε τους μια προσφορά που δεν μπορούν να αρνηθούν. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να προσφέρετε εκείνο το έτος μάθημά σας 197 $ για “Μόνο 11 $, Μόνο μία φορά, Αρπάξτε το τώρα”.

Δημιουργήστε την αξία σαν να το πουλάτε για 197 $ και θα το αγοράσουν.

Όταν το κάνουν, έχετε κάτι πολύ πιο σημαντικό από 11 $ – τους έχετε κάνει να γίνουν ο πελάτης σας, ο αγοραστής σας και πιθανώς ένας ενθουσιώδης θαυμαστής που σας προωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αγοράζει όλα όσα προσφέρετε.

Ή τουλάχιστον αγοράζει ένα προϊόν που και που.

6.5 Προσθέστε τη μυστική σάλτσα

Ανεξάρτητα από το ποια από τις παραπάνω έξι δυνατότητες χρησιμοποιείτε στη σελίδα ευχαριστιών σας, θα σας ενθαρρύνω να δείξετε και την προσωπικότητά σας.

Εάν ταιριάζει σε εσάς και την επιχείρησή σας, προσθέστε λίγο χιούμορ. Χρησιμοποιήστε μια αστεία φωτογραφία ή κινούμενα σχέδια για να εκφράσετε πόσο ευγνώμονες είστε που εγγράφηκαν.

Χρησιμοποιήστε τη δική σας φωτογραφία για να δημιουργήσετε σχέσεις. Κάντε το να φαίνεται εκπληκτικό και αξέχαστο με τη βοήθεια ενός γραφίστα.

Θυμηθείτε, η σελίδα ευχαριστιών σας είναι η κορυφαία ακίνητη περιουσία για την οικοδόμηση σχέσεων, οπότε μην την ανατινάξετε.

Leave a Comment