Πώς να καθαρίσετε ένα μπάνιο χωρίς να χάσετε σημείο

Πώς να καθαρίσετε το μπάνιο σας με 4 εύκολα βήματα

Βήμα 1 – Καθαρίστε τις επιφάνειες

Πριν κάνετε οποιονδήποτε ψεκασμό ή τρίψιμο, καθαρίστε όλα τα πράγματα που βρίσκονται σε αυτές τις επιφάνειες – οδοντόβουρτσα, μπουκάλια λοσιόν και σαμπουάν, δοχείο από βαμβάκι κ.λπ. αλλού. Θα πρέπει επίσης να απομακρύνετε τυχόν βρώμικες πετσέτες ή ρούχα από το μπάνιο, καθώς και τους κάδους απορριμμάτων. Αφού καθαρίσετε τα πάντα, μπορείτε να αρχίσετε να ψεκάζετε τις επιφάνειές σας με ένα απαλό καθαριστικό.

Βήμα 2- Ψεκάστε και σκουπίστε

Χρησιμοποιώντας γάντια, σκουπίστε τον νεροχύτη και τον πάγκο σας, φροντίζοντας να βρίσκεστε πίσω και κάτω από τη βρύση. Όταν ψεκάζετε και σκουπίζετε, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ψεκάζετε στην επιφάνεια, όχι στο πανί, γιατί θέλετε να αφήσετε τα συστατικά του καθαριστικού μπάνιου να κάνουν τη μαγεία τους πριν το σκουπίσετε. Φροντίστε να ψεκάζετε ράφια, καθρέφτες, πάγκους και τυχόν ράβδους που συνήθως συγκρατούν τις πετσέτες και το χαρτί υγείας σας.

Βήμα 3 – Τρίψτε το

Εφαρμόστε ένα καθαριστικό αφρού σαπουνιού στο ντους σας για να βεβαιωθείτε ότι θα απαλλαγείτε από τυχόν συσσώρευση. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ένα προϊόν καθαρισμού πλακιδίων και ενέματος για να βεβαιωθείτε ότι τα πλακάκια σας θα παραμείνουν σαν καινούργια. Όσο για την τουαλέτα σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε συσσώρευση και λεκέδες που συσσωρεύονται στο μπολ και κάτω από το κάθισμα. Κρατήστε ένα πλυντήριο τουαλέτας δίπλα του για να διατηρήσετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας φρέσκια μεταξύ των καθαρισμών. Σκουπίστε και σκουπίστε το δάπεδό σας με ένα καθαριστικό δαπέδου και χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, στεγνό πανί για να σκουπίσετε τυχόν άλλες επιφάνειες που δεν έχουν στεγνώσει ακόμα.

Βήμα 4 – Οργάνωση

Τώρα που τελειώσατε το καθάρισμα, ήρθε η ώρα να βάλετε τα πάντα στη θέση τους. Αυτή είναι η στιγμή για να αποφορτιστείτε και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας. Βγάλτε τα σκουπίδια και αντικαταστήστε τις πετσέτες σας πριν χτυπήσετε τον εαυτό σας στην πλάτη.

Διατηρήστε το μπάνιο σας πιο καθαρό όσο περνάει ο καιρός

Είναι εύκολο να πάρετε οποιοδήποτε προϊόν καθαρισμού και να το χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικό μπάνιου, αλλά μπορεί να χάσετε μερικά συστατικά βαριάς χρήσης που κάνουν περισσότερα από το συνηθισμένο προϊόν καθαρισμού. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ένα καθαριστικό μπάνιου που βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων σαπουνιού ή ένα καθαριστικό μπάνιου που μειώνει αποτελεσματικά την όψη του ενέματος και αφήνει τα πλακάκια σας αστραφτερά. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρότερο με την πάροδο του χρόνου, απλώς κάνοντας γρήγορο καθάρισμα κάθε τόσο. Αν δείτε ότι ο νεροχύτης έχει ένα σημείο, μην περιμένετε μέχρι την ημέρα καθαρισμού. Έχετε ένα πανάκι κοντά για γρήγορο καθαρισμό για να κάνετε την ημέρα καθαρισμού πιο υποφερτή.

Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού μπάνιου

Όταν σκέφτεστε τα προϊόντα καθαρισμού μπάνιου, μπορεί να αναρωτιέστε αν υπάρχει μια λύση για εσάς που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από άλλα. Συνολικά, αυτό στο οποίο μπορείτε να προσπαθήσετε να εστιάσετε είναι τα συστατικά με τα οποία παρασκευάζονται τα ίδια τα προϊόντα καθαρισμού μπάνιου και πόσο αποτελεσματικά είναι γνωστό ότι είναι. Διαβάστε κριτικές και εξερευνήστε αξιόπιστες μάρκες για να βρείτε τα προϊόντα καθαρισμού μπάνιου που σας ταιριάζουν.

Αποκτήστε ένα καθαριστικό σαπουνιού που λειτουργεί

Οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν πολύ χρόνο ερευνώντας τον καλύτερο τρόπο για να αφαιρέσουν τα υπολείμματα σαπουνιού στο μπάνιο τους, αλλά ο μόνος τρόπος για να το κάνουν πραγματικά είναι με ένα αφαίρεσης αφρού σαπουνιού που χρησιμοποιεί ισχυρά συστατικά και δεν αφήνει ραβδώσεις. Θέλετε κάτι ακόμα καλύτερο; Βρείτε ένα καθαριστικό σαπουνιού που δεν απαιτεί πολύ (ή καθόλου) τρίψιμο. Υπάρχουν μερικά καθαριστικά αφρού σαπουνιού που πληρούν όλα αυτά τα κριτήρια, ενώ παρέχουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Ασφαλές και εύκολο καθαριστικό πλακιδίων

Το πρόβλημα με ένα καθημερινό καθαριστικό ενέματος πλακιδίων είναι τα σκληρά χημικά του. Εάν είστε ανένδοτοι σχετικά με το πλακάκι που είναι έτοιμο για εκθεσιακό χώρο στο μπάνιο σας, μπορεί να χρησιμοποιείτε τα ίδια επιβλαβή προϊόντα τακτικά και πιθανώς να βλάπτετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ορισμένα καθαριστικά ενέματα πλακιδίων ενδέχεται να μην έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε ακόμα και μετά από πολλές εφαρμογές. Γιατί να χρησιμοποιείτε χλωρίνη όταν μπορείτε εξίσου εύκολα να βρείτε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που λειτουργούν ακόμα καλύτερα;

Με αυτά τα εύκολα βήματα και ένα καλό σετ προϊόντων καθαρισμού μπάνιου, θα είστε έτοιμοι για κάθε χάος στο μπάνιο.

Leave a Comment