Σπιτικά Σεξ Παιχνίδια για Άντρες

Όσον αφορά τον αυνανισμό, μερικοί τύποι δεν βαριούνται ποτέ. Είτε είναι επειδή απλώς λατρεύουν την αίσθηση του χεριού τους είτε επειδή εξασκούν διαφορετικές τεχνικές λαβής και ρυθμού, περισσότερη δύναμη για αυτούς. Αλλά, για μερικούς άντρες, το ίδιο παλιό χέρι μπορεί να είναι λίγο αθώο μετά από λίγο. Δεδομένου ότι η τακτική χρήση και οι συχνές εκσπερματώσεις είναι ευεργετικές για την υγεία του πέους, είναι σημαντικό για τους άνδρες να βρουν τρόπους να απολαμβάνουν την ικανοποίηση του εαυτού τους. Οι παρακάτω διασκεδαστικές συμβουλές DIY θα διδάξουν στους άντρες πώς να ξεκουράζουν τα χέρια τους δημιουργώντας τα δικά τους ερωτικά παιχνίδια με αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι.

1) Σωλήνας χαρτιού υγείας/χαρτοπετσέτας: Για πολλούς άνδρες, οι σωλήνες από χαρτόνι που παρέχουν δομική ακεραιότητα στο χαρτί υγείας και τα ρολά χαρτοπετσέτας μπορούν επίσης να προσφέρουν μια σφιχτή αλλά ευχάριστη εφαρμογή για ένα πρόθυμο πέος. Το ίδιο το χαρτόνι είναι πολύ τραχύ για το πέος, επομένως οι άνδρες πρέπει να χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους προφυλακτικά με αυτήν τη μέθοδο. Απλώς τοποθετήστε το προφυλακτικό στο σωληνάριο, διπλώστε το ανοιχτό άκρο πάνω από την άκρη του σωλήνα και κολλήστε το στη θέση του στο εξωτερικό του σωλήνα. Βάλε λίγο λιπαντικό στο προφυλακτικό και πήγαινε στην πόλη. Οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν επιπλέον απόλαυση τραβώντας την άκρη του προφυλακτικού ενώ αυνανίζονται. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση αναρρόφησης, αναπαράγοντας το στοματικό παιχνίδι.

2) Κύπελλο και σφουγγάρι: Ένας άντρας μπορεί επίσης να ψάξει για ένα φλιτζάνι στην κουζίνα του που είναι αρκετά μακρύ για να φιλοξενήσει το μέλος του. Στη συνέχεια, μπορεί να πάρει δύο σφουγγάρια, αρκετά μεγάλα ώστε το καθένα να γεμίσει το μισό εσωτερικό τοίχωμα του φλιτζανιού, να τα βρέξει σε ζεστό νερό και μετά να τα χωρέσει άνετα μέσα στο φλιτζάνι. Τα παιδιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οπωσδήποτε τα πιο μαλακά σφουγγάρια για αυτό. Τοποθετήστε λιπαντικό στις σχισμές μεταξύ των σφουγγαριών και αφήστε το.

3) Μπουκάλι με φυσαλίδες: Αυτό είναι παρόμοιο, αλλά πιο περίπλοκο και βελούδινο από την παραπάνω μέθοδο με κύπελλο και σφουγγάρι. Οι τύποι μπορούν να κόψουν ομοιόμορφα το πάνω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού αναψυκτικού. Στη συνέχεια, μπορούν να πάρουν δύο μεγάλα σφουγγάρια, να τα τοποθετήσουν το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα μεγάλο φύλλο μεμβράνης και να τα τυλίξουν. Θα πρέπει να υπάρχει επιπλέον περιτύλιγμα με φυσαλίδες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τεντωθεί πάνω από την άκρη του μπουκαλιού. Τοποθετήστε τα τυλιγμένα σφουγγάρια μέσα στο μπουκάλι. θα πρέπει να καλύπτουν τα περισσότερα από τα εσωτερικά τοιχώματα του μπουκαλιού και να αφήνουν μια τρύπα στη μέση του μπουκαλιού αρκετά μεγάλη ώστε να ωθήσει το πέος. Διπλώστε το επιπλέον περιτύλιγμα με φυσαλίδες πάνω από την επάνω άκρη του μπουκαλιού και κολλήστε το εξωτερικά. Λιπάνετε το εσωτερικό και απολαύστε την αίσθηση των φυσαλίδων στο πέος.

4) Παλιομοδίτικη κάλτσα: Τα περισσότερα παιδιά έχουν δει την ταινία American Pie και τουλάχιστον σκέφτηκαν να αδειάσουν σε μια κάλτσα. Το κόλπο εδώ είναι να τοποθετήσετε ένα χειρουργικό γάντι μέσα στην κάλτσα με λίγο λιπαντικό, καθώς το υλικό της κάλτσας μπορεί να φθαρεί το πέος. Τυλίξτε το πάνω μέρος της κάλτσας για να δημιουργήσετε ένα σφιχτό ντόνατ, τοποθετήστε το γάντι μέσα και διπλώστε το άνοιγμα πάνω από το επάνω μέρος της κάλτσας. Τότε είναι έτοιμο να πάει.

5) Τσάντα μαξιλαριού καναπέ: Τα παιδιά θα πρέπει να είναι προσεκτικά με αυτό, καθώς ένα βαρύ μαξιλάρι καναπέ θα μπορούσε να ασκήσει υπερβολική πίεση στο μέλος. Εάν τα έπιπλα κάποιου κρίνονται κατάλληλα, ένας άντρας μπορεί απλώς να γεμίσει μια πλαστική σακούλα με λιπαντικό (απαίρνει χρόνο για να κόψει τη λωρίδα με φερμουάρ εάν η τσάντα έχει), να την τοποθετήσει ανάμεσα σε μαξιλάρια του καναπέ και να απολαύσει τον αναδιπλασιασμένο κόλπο.

Ακόμη και όταν ένας άντρας λαμβάνει προφυλάξεις για να διασφαλίσει ότι παίζει με τα νέα του παιχνίδια με ασφάλεια – χρησιμοποιώντας άφθονο λιπαντικό και προφυλακτικά ή επένδυση γαντιών, για παράδειγμα – ο συχνός αυνανισμός και η τριβή που προκαλεί μπορεί να αφήσουν το μέλος να αισθάνεται ταλαιπωρημένο και ξηρό. Για να βοηθήσουν το δέρμα να επουλωθεί και να παραμείνει ανθεκτικό, οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν α κρέμα για την υγεία του πέους (οι επαγγελματίες υγείας προτείνουν το Man1 Man Oil) με βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε μετά το ντους τους. Αυτές οι φυσικές ενυδατικές κρέμες θα διατηρήσουν την επιδερμίδα λεία, ελαστική και έτοιμη για την επόμενη συνεδρία.

Σχολιάστε