Συμβουλές ταξιδιού για ταξιδιώτες αλήτες στην Αμερική

Ένας αλήτης ταξιδιώτης δεν χρειάζεται να είναι ο τυπικός άστεγος περιπλανώμενος που βασίζεται σε θάμνους, υπολείμματα και νερό ποταμού. Ιδανικά ορίζονται ως ταξιδευτές – οι αλήτες δεν προγραμματίζουν τα ταξίδια τους και συνεχίζουν να μετακινούνται από μέρος σε μέρος αναζητώντας ενθουσιασμό. Έτσι, εάν είστε αλήτης με σακίδιο που ταξιδεύει στην Αμερική, τότε αυτό το άρθρο προορίζεται δικαίως για εσάς. Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές (αν και μπορεί να ακούγονται αστείες) που πρέπει να λάβετε υπόψη για μια καλύτερη εμπειρία σε όλο το νομαδικό σας ταξίδι.

Σας αρέσουν οι αναμνήσεις από το ταξίδι σας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ημερολόγιο. Ένα διαδικτυακό ιστολόγιο δεν θα είναι τόσο καλό όσο το υλικό με στυλό και χαρτί. Διαβάστε τα μετά από 20 χρόνια και καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Οι αλήτες που ταξιδεύουν στην Αμερική μπορεί να είναι εξίσου ιστορία (και όχι ημερολόγιο/ημερολόγιο). Εάν πίνετε αλκοόλ, τότε έχετε πάντα το δικό σας ανοιχτήρι για μπουκάλια/κρασί. Συχνά θα βρεθείτε αποκλεισμένοι με ένα μπουκάλι κρασί ή μπύρα και τίποτα να ανοίξετε. Θα ήταν τόσο κακό.

Ένας αλήτης ταξιδιώτης στην Αμερική κουβαλάει πάντα ένα πακέτο τραπουλόχαρτα. Θα σας βοηθήσει να σκοτώσετε την πλήξη και να κάνετε νέους φίλους. Ένα ρολό χαρτιού υγείας είναι μια ευέλικτη απαίτηση ταξιδιού με πολλούς τρόπους και όχι απλώς ένας υαλοκαθαριστήρας. Χρησιμοποιήστε πλαστικά μπουκάλια για τη μεταφορά αντικειμένων και όχι γυάλινα μπουκάλια. Τα γυάλινα μπουκάλια σημαίνουν τόσο μεγαλύτερο βάρος για μεταφορά. Είναι βολικά για το αλάτι, το πιπέρι, τη σκόνη απορρυπαντικού και ό,τι όχι. Επίσης, φροντίστε να αποθηκεύετε φακελάκια με κέτσαπ, ξύδι, χαρτομάντιλα, αλάτι και οτιδήποτε παίρνετε όπου και όποτε τα παίρνετε.

Μια άλλη καλή ιδέα για να έρθετε σε αλληλεπίδραση με τοποθεσίες της Αμερικής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για αλήτες θα είναι να αυξήσετε το δικό σας GK. Μάθετε μικρά στοιχεία για τη χώρα και την πόλη σας που οι άνθρωποι θέλουν να ρωτήσουν. Αγοράστε τηλεκάρτες έξυπνα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Βρείτε αυτό που μπορεί να σας ζητήσει να καλέσετε τον μέγιστο αριθμό λεπτών. Μια κάρτα backpacker όπως VIP, HI και άλλες θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα όταν μένετε σε ξενώνες.

Leave a Comment