Σχέδια Anna Claire

Κατά καιρούς έρχεται μια εξαιρετική εταιρεία παιδικών κλινοσκεπασμάτων. Μια ομάδα ανθρώπων θα «τα κάνει όλα καλά» σε τιμή, ποιότητα και σχεδιασμό Η προσοχή μας είναι στην Anna Claire αυτόν τον μήνα.

Σχετικά με την εταιρεία Anna Claire:

Φωλιασμένοι στη μικρή πόλη Hutchinson της Μινεσότα, οι άνθρωποι της Anna Claire ήταν πάντα περήφανοι για μια συνεχή προσπάθεια να δημιουργήσουν μοναδικά, όμορφα σχέδια, παρακολουθώντας στενά τις καταναλωτικές τάσεις και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα για το σπίτι που περιλαμβάνουν προϊόντα από χαρτί, είδη δώρων, πετσέτες, ταπετσαρίες, βρεφικά κλινοσκεπάσματα και παπλώματα… η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται όπως και η δημιουργικότητά τους! Η ομάδα της Anna Claire είναι η Claire Lenz και η Claire Woelfel, και οι δύο άτομα υψηλής ειδίκευσης. κατάφεραν να αποτυπώσουν έναν δημιουργικό συνδυασμό που συνδυάζει το ταλέντο, το στυλ και το μάτι για το χρώμα στον τέλειο συνδυασμό για επιτυχία.

Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε αγοράσει προσωπικά 3 σετ κλινοσκεπασμάτων από αυτήν την εταιρεία πριν από 4 χρόνια. Επιλέξαμε το σετ τρένου Choo Choo για τα αγόρια και Μπαλαρίνα για το κοριτσάκι μας. Πληρώσαμε 79 $ ανά σετ και λάβαμε δωρεάν αποστολή.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι τα σετ κλινοσκεπασμάτων έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Από τη στιγμή που γράφω αυτό, και τα 3 σετ κλινοσκεπασμάτων έχουν την όψη και την αίσθηση ενός απαλά χρησιμοποιημένου παπλώματος κειμήλιο. αν και τα χρώματα δεν έχουν ξεθωριάσει λίγο. Μεγάλο μέρος της ραφής είναι σχεδόν σε τέλεια κατάσταση.

Κοιτάζω κατά καιρούς τις κουκέτες των αγοριών και σκέφτομαι “δεν πρέπει να φθαρεί το παιδικό κρεβάτι;”

Προφανώς οι άνθρωποι της Anna Claire δεν το πιστεύουν!

Σας χαιρετίζουμε Anna Claire Designs!

Leave a Comment