Τα οφέλη από τα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης

Όταν κάνετε τροφοδοσία για μια μεγάλη εκδήλωση, είτε πρόκειται για γενέθλια, επέτειο, γάμο, επαγγελματικό συνέδριο ή οτιδήποτε άλλο, η χρήση επιτραπέζιων σκευών μιας χρήσης έχει συχνά μεγάλη λογική. Υπάρχουν πολλά οφέλη από αυτό, από την ευκολία που προσφέρουν μέχρι την οικονομική προσιτότητα των προϊόντων.

Παραδοσιακά, τα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης ήταν αρκετά περιορισμένα στη γκάμα τους, αλλά σήμερα, υπάρχει μια μεγάλη και ποικίλη γκάμα στυλ και υλικών για να διαλέξετε. Εξαιτίας αυτού, τα αναλώσιμα catering είναι βασικά απαραίτητα για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο ξενοδοχειακό και catering επάγγελμα.

Το πιο προφανές όφελος από τα αναλώσιμα είδη τροφοδοσίας είναι ότι διευκολύνει πολύ την τακτοποίηση. Δεν υπάρχουν πιάτα, πιάτα, φλιτζάνια και ποτήρια για πλύσιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκουπίσετε τα πάντα στα σκουπίδια, επιτρέποντας την υπόλοιπη διαδικασία καθαρισμού να πραγματοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το κόστος των επιτραπέζιων σκευών μιας χρήσης είναι επίσης ιδανικό για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, όταν χρειάζονται πολλές πιατέλες, πιάτα κ.λπ. Με λογική τιμολόγηση, οι κορυφαίοι προμηθευτές τροφοδοσίας του Ηνωμένου Βασιλείου κατανοούν ότι οι εταιρείες πρέπει να εξοικονομούν κόστος όπου μπορούν. Χωρίς τον κίνδυνο ζημιών ή θραύσεων που πρέπει να ανησυχείτε και να πληρώσετε, υπάρχουν επίσης πολλά να ειπωθούν για το άγχος που εξοικονομήθηκε.

Υπάρχουν πολλά υλικά που κυκλοφορούν σήμερα τα αναλώσιμα, καθένα από τα οποία έχει τη δική του ιδιαίτερη χρήση και πλεονεκτήματα. Συνήθως, χρησιμοποιούνται αλουμίνιο, αφρός και χαρτί, αλλά αυτή η σειρά έχει επεκταθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών για να περιλαμβάνει πλέον φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και προϊόντα σε μορφή PET, τα οποία είναι ιδανικά όταν απαιτείται λίγο περισσότερο στυλ και παρουσίαση.

Το αλουμίνιο είναι το τέλειο υλικό για τις πιατέλες για την εμφάνιση των τροφίμων καθαρά, επαγγελματικά και με μια νότα αριστοκρατίας. Ο αφρός είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό για πιάτα και μπολ, παρέχοντας ένα προϊόν που έχει μεγάλη αντοχή στη θερμότητα, στιβαρή αίσθηση και διατίθεται τόσο σε πλαστικοποιημένα όσο και σε μη ελασματοποιημένα σχέδια.

Τα χάρτινα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους για την εστίαση εκδηλώσεων, από τα απλά πιάτα και φλιτζάνια μέχρι τις χαρτοπετσέτες και τα καλύμματα τραπεζιών. Τα πιάτα και τα πιάτα είναι τέλεια όταν τροφοδοτούν νεανικό πλήθος ή όταν οι προϋπολογισμοί είναι πολύ στενοί, ενώ τα καλύμματα τραπεζιών και οι χαρτοπετσέτες μπορούν να αυξηθούν ώστε να παρουσιάζουν μια πινελιά πολυτέλειας και να ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε άλλους χώρους της εκδήλωσης.

Για μια πραγματική πινελιά διάκρισης, τα υλικά PET είναι αναμφισβήτητα η τέλεια επιλογή. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να ενσωματώσουν σχέδια που αναπαράγουν την εμφάνιση της Κίνας και του μαρμάρου. Ιδανικά για χρήση ως κεντρικές πιατέλες σερβιρίσματος ή ως μεμονωμένα πιάτα και πιάτα επισκεπτών, είναι απολύτως λογικά σε εμπορικά συνέδρια, εργαστήρια και για συναντήσεις με εσωτερικούς ή εξωτερικούς πελάτες.

Μια άλλη επιλογή για επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης που πολλές εταιρείες κάνουν αυτές τις μέρες είναι εκείνα τα προϊόντα που προσφέρουν μια πιο πράσινη, πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Η χρήση φλυτζανιών, πιάτων και μπολ μιας χρήσης, κατασκευασμένων από βιοαποδομήσιμες και κομποστοποιήσιμες χυτευμένες ίνες και προϊόντα χαρτιού, είναι η τέλεια επιλογή.

Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων, από επιτραπέζια σκεύη και δοχεία, μέχρι μαχαιροπίρουνα και δοχεία, υπάρχει κάτι που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Η συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού εστίασης επιτρέπει στους επαγγελματίες να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα – το φαγητό.

Leave a Comment