Τι σημαίνει η σφραγίδα έγκρισης καλής καθαριότητας;

Τι είναι το Good Housekeeping;

Το Good Housekeeping (GH) ξεκίνησε το 1885 ως περιοδικό με αποστολή. «Μια αποστολή για την εκπλήρωση που συνδυάζεται με περίπου ίσες μερίδες του δημόσιου καθήκοντος και της ιδιωτικής επιχείρησης… για την παραγωγή και τη διαιώνιση της τελειότητας που μπορεί να επιτευχθεί στο νοικοκυριό». Για να επιτύχει αυτά τα υψηλά πρότυπα, το περιοδικό GH δεσμεύτηκε να διαφημίζει μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Ακόμα και σήμερα, για να δέχεται η GH ακόμη και διαφημίσεις από οποιοδήποτε προϊόν, το Ινστιτούτο Ερευνών GH πρέπει πρώτα να εγκρίνει. Από εκείνο το σημείο έχει την ευκαιρία να λάβει την τελική ψήφο εμπιστοσύνης – The GH Seal.

Τι είναι μια καλή σφραγίδα καθαριότητας και τι σημαίνει;

Από το 1909, η Seal έχει υποστηρίξει αξιόλογα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα επικυρώνει τις αγορές των καταναλωτών. Σύμφωνα με το GH, η σφραγίδα του είναι «έμβλημα της καταναλωτικής πολιτικής του περιοδικού». Αυτή η πολιτική καταναλωτών υπόσχεται πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος εντός δύο ετών από την αγορά του, δεδομένου ότι το προϊόν έχει υποστηριχθεί με σφραγίδα. Αυτή είναι μια καλή υπόσχεση, δεδομένου ότι η GH, και όχι η εταιρεία που δημιούργησε το προϊόν, αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης. Τούτου λεχθέντος, η GH δεν μοιράζει απλώς τη σφραγίδα της έγκρισής της σε οποιοδήποτε παλιό προϊόν.

Πώς ένα προϊόν κερδίζει την καλή σφραγίδα καθαριότητας;

Το πρώτο βήμα για τη λήψη σφραγίδας GH είναι να κάνετε αίτηση. Εάν γίνει αποδεκτό, το προϊόν και οι υποσχέσεις του θα δοκιμαστούν τώρα στο Ερευνητικό Ινστιτούτο GH (GHRI) από ερευνητές, επιστήμονες, μηχανικούς και διατροφολόγους ανάλογα με την περιοχή για την οποία προορίζεται η χρήση του. Το GHRI είναι ένα εργαστήριο αξιολόγησης προϊόντων που δοκιμάζει τα πάντα, από ηλεκτρονικά μέχρι καλλυντικά, μέχρι τις ίδιες τις συνταγές που τυπώνουν στο περιοδικό τους.

The Green Good Housekeeping Seal

Συνεχίζοντας το κίνημα εξοικονόμησης ενέργειας, η GH πρόσθεσε ένα νέο είδος σφραγίδας το 2009. Η Πράσινη Σφραγίδα GH προορίζεται να βοηθήσει τους καταναλωτές, που επιθυμούν να κάνουν βήματα προς ένα ενεργειακά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον νοικοκυριό, στην εύρεση των προϊόντων που πραγματικά υποστηρίζουν τις «πράσινες» διεκδικήσεις τους. Μόλις ένα προϊόν λάβει τη Σφραγίδα, θα μπορούσε στη συνέχεια να υποβάλει αίτηση για την Πράσινη Σφραγίδα GH. Από την κατασκευή ενός προϊόντος, μέχρι τη συσκευασία και την απόδοσή του, το GHRI δοκιμάζει αυστηρά τους αιτούντες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατηγορίας τους. Ηλεκτρονικά, χάρτινα είδη, προϊόντα ομορφιάς και καθαρισμού, τρόφιμα, ποτά, χρώματα και επιστρώσεις μπορούν όλα να ελεγχθούν για περιβαλλοντική ευθύνη και επιπτώσεις, καθώς και κοινωνική ευθύνη.

Γιατί προϊόντα GH Seal;

Το να εμπιστεύεστε το Seal είναι μια ιδιαίτερα καλή ιδέα όταν ανακαινίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας. Το Seal εγγυάται μακροζωία και απόδοση όπως υποσχέθηκε. Παράθυρα, πόρτες και μεγάλες συσκευές μπορούν να βρεθούν τόσο με το GH όσο και με το Green GH Seal. Όταν επιλέγετε ένα προϊόν με το Seal, επιλέγετε ένα προϊόν που υποστηρίζεται από μια εταιρεία με πάνω από 100 χρόνια υπεράσπισης των καταναλωτών. Ψάξτε για τη σφραγίδα. Ψωνίστε με σιγουριά.

Leave a Comment