Το έμβολο δεν είναι αρκετό; Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές!

Η τουαλέτα σας είναι βουλωμένη και το έμβολο δεν λειτουργεί. Μην πανικοβάλλεστε! Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένα έμβολο μπορεί να μην λειτουργεί, αλλά υπάρχουν εξίσου πολλές λύσεις. Η τουαλέτα σας μπορεί να είναι βουλωμένη με κάτι περισσότερο από περίσσιο χαρτί υγείας. Ένα από τα παιδιά σας μπορεί να θέλει ο Donatello, ή μια από τις άλλες χελώνες, να βρει το δρόμο για το σπίτι μέσα από την τουαλέτα σας. Ενώ το συναίσθημα είναι καλό, η πλαστική φιγούρα δράσης είναι ενοχλητική. Ή μπορεί να ήταν νωρίς το πρωί και δεν είχατε πιει τον καφέ σας και πέταξατε μια χαρτοπετσέτα στην τουαλέτα αντί για το καλάθι με τα σκουπίδια. Αυτά συμβαίνουν, είναι αδύνατο να τα αποτρέψεις, δεν είναι αδύνατο να τα διορθώσεις. Με αυτές τις συμβουλές η τουαλέτα σας θα πρέπει να ρέει ελεύθερα σε χρόνο μηδέν.

  • Διατηρήστε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν γίνει. Όσο στιβαρές κι αν είναι οι τουαλέτες, εξακολουθούν να είναι κατασκευασμένες από πορσελάνη και μπορεί να σπάσουν ή να σπάσουν.
  • Εάν η τουαλέτα δεν ξεπλυθεί μία φορά, μην την δοκιμάσετε ξανά. Αυτό θα προκαλέσει την άντληση περισσότερου νερού στη λεκάνη της τουαλέτας. Το πρώτο ξέπλυμα δεν θα προκαλέσει υπερχείλιση της τουαλέτας, το δεύτερο μπορεί.
  • Απλώστε λίγη εφημερίδα ή παλιές πετσέτες. Χειρότερο από μια βουλωμένη τουαλέτα είναι μια τουαλέτα που ξεχειλίζει. Όταν το νερό διαφεύγει από την τουαλέτα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα δάπεδα του μπάνιου ή στις σφραγίδες στη βάση της τουαλέτας. Η λήψη αυτού του βήματος θα προσφέρει επίσης ευκολότερο καθαρισμό στο τέλος.
  • Πάρτε ένα ζευγάρι γάντια από καουτσούκ. Δεν ξέρεις τι θα βρεις και είναι απλώς υγειονομικό.

Τώρα που έχετε ετοιμάσει την περιοχή και τακτοποιήσατε τα νεύρα σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν βρείτε τον τοπικό σας υδραυλικό.

  • Η μέθοδος ζεστού νερού – Πάρτε ένα μπουκάλι σαπούνι πιάτων και προσθέστε μερικά squirts στην τουαλέτα σας. Γεμίστε μια κατσαρόλα, ή έναν κουβά, με ζεστό νερό βρύσης και κρατήστε το στο ύψος της μέσης, τώρα ρίξτε. Ο λόγος για το ύψος είναι η δημιουργία πρόσθετης πίεσης, η οποία ελπίζουμε ότι θα καθαρίσει το φράξιμο. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε βραστό νερό, η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας μπορεί να σπάσει την πορσελάνη. Αφήστε το σαπούνι και το ζεστό νερό να καθίσουν για λίγο, ελπίζουμε ότι αυτό θα μαλακώσει αρκετά το φράγμα για να ελευθερωθεί. Εάν το νερό δεν έχει υποχωρήσει, δοκιμάστε την επόμενη μέθοδο.
  • Μέθοδος κρεμάστρας καλωδίων – Αυτό θα λειτουργήσει γενικά εάν το φράξιμο είναι εντός των πρώτων λίγων ιντσών του σωλήνα. Ξετυλίξτε την κρεμάστρα και ισιώστε την. Τυλίξτε το άκρο που βάζετε στην τουαλέτα με ένα πανάκι και ασφαλίστε το. Εάν δεν το κάνετε αυτό, υπάρχει πιθανότητα να χαράξετε την πορσελάνη και θα μπορούσε να προκαλέσει αντιαισθητικούς λεκέδες.
  • Μέθοδος κενού – Εάν έχετε δοκιμάσει τις προηγούμενες μεθόδους χωρίς αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Wet/Dry Shop Vac. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΕΝΟ. Ξεκινήστε αφαιρώντας με ηλεκτρική σκούπα το νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον εύκαμπτο σωλήνα, χωρίς εξαρτήματα, στην αποχέτευση και προσθέστε πετσέτες γύρω του για να δημιουργήσετε ένα σφράγισμα. Ενεργοποιήστε τη σκούπα ενώ πιέζετε προς τα κάτω τις πετσέτες για να ενισχύσετε τη σφράγιση. Αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει αρκετή πίεση για να ελευθερωθεί το φράξιμο.

Εάν έχετε δοκιμάσει αυτές τις μεθόδους ή οποιαδήποτε από τις άλλες μεθόδους που μπορεί να έχετε βρει στο διαδίκτυο και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, τότε είναι καιρός να βρείτε έναν τοπικό υδραυλικό. Βεβαιωθείτε ότι ο τοπικός υδραυλικός που θα βρείτε είναι ένας αξιόπιστος επαγγελματίας για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στην τουαλέτα ή στα υδραυλικά σας.

Leave a Comment