Φτηνές προμήθειες λευκώματος – πού να τις βρείτε

Ας το παραδεχτούμε, όταν πληρώνετε 1 $ για ένα φύλλο χαρτιού με σχέδια, η τιμή μιας σελίδας λευκώματος μπορεί να προστεθεί γρήγορα! Κορδέλα, κουμπιά, τσόχα, γραμματόσημα, αυτοκόλλητα επιστολών… μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση χρόνου ΚΑΙ χρημάτων για να συνδυάσετε μια διάταξη. Αλλά δεν θα προτιμούσατε να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας και να τα ξοδέψετε για να δημιουργήσετε αναμνήσεις, αντί να τις τεκμηριώσετε; Ακολουθούν πέντε τρόποι για να βρείτε φθηνές προμήθειες λευκώματος:

1. Κληρονομήστε τα. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν το scrapbooking και στη συνέχεια το εγκαταλείπουν για διάφορους λόγους. Γίνονται ψηφιακά scrapbookers και δεν χρειάζονται πλέον τα χάρτινα προϊόντα τους. δεν έχουν χρόνο, ή το χόμπι απλώς δεν τους το έκανε. Ή εξακολουθούν να κάνουν scrapbooking, αλλά έχουν εξελιχθεί στο στυλ τους και δεν χρησιμοποιούν πλέον όλα τα προϊόντα που αγόρασαν. Ρωτήστε ανάμεσα σε φίλους και μέλη της οικογένειας, καθώς και στην εκκλησία και το σχολείο, για να δείτε αν κάποιος έχει ένα κουτί με προμήθειες scrapbooking στο γκαράζ. Μπορείτε να προσφέρετε να τους φτιάξετε μερικές ευχετήριες κάρτες ή ένα μικρό άλμπουμ με αντάλλαγμα τα καλούδια!

2. Μαζέψτε τα. Πολλά καταστήματα λευκωμάτων έχουν πωλήσεις ετικετών όπου οι πελάτες μπορούν να πουλήσουν – και να βρουν – αχρησιμοποίητα προμήθειες. Επικοινωνήστε με το τοπικό σας κατάστημα για να δείτε εάν έχουν προγραμματισμένη τακτικά εκπτώσεις ή ρωτήστε εάν θα μπορούσαν να το φιλοξενήσουν (το κατάστημα συνήθως κρατά μερίδιο από τα έσοδα για τις προσπάθειές τους). Ή μπορείτε να οργανώσετε ένα μόνοι σας μεταξύ των φίλων σας που κάνουν απόσυρση! (Φυσικά, θα λάβετε τις πρώτες προσφορές για τα εμπορεύματα.)

3. Βγάλτε τα από τα χέρια κάποιου. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές αναμνήσεις, Close to My Heart και Stampin’ Up! διαδηλωτές και συμβούλους που δεν είναι πλέον στην επιχείρηση, αλλά εξακολουθούν να έχουν τόνους προμηθειών. Ελέγξτε το Craigslist ή το eBay για αυτές τις ευκαιρίες (προσοχή, ωστόσο, ότι μπορεί να αυξηθούν τα έξοδα αποστολής για βαριά αντικείμενα όπως γροθιές και χαρτόνι).

4. Κυνήγι τους. Ανταλλαγή συναντήσεων, υπαίθριες αγορές, εκπτώσεις σε αυλές και εκπτώσεις ακινήτων μπορούν να φιλοξενήσουν έναν θησαυρό από λεύκωμα και προμήθειες χειροτεχνίας. Να είστε έτοιμοι να παζαρέψετε, ειδικά κοντά στο τέλος της ημέρας, καθώς οι πωλητές προτιμούν να σας τα πουλήσουν παρά να τα μαζέψουν και να τα πάρουν σπίτι!

5. Σκεφτείτε έξω από το κατάστημα λευκωμάτων. Μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικές προμήθειες λεύκωμα σε καταστήματα υλικού (αναζητήστε συνδετήρες για μίνι άλμπουμ και υλικά βιβλιοδεσίας), καταστήματα ειδών γραφείου (διακοσμητικά, ετικέτες, γραμματόσημα, κ.λπ.) και καταστήματα προμηθειών δασκάλων (σφραγίδες, φθηνό χαρτόνι, χύμα υλικά, και τα λοιπά.). Συχνά τα ίδια αντικείμενα που θα βλέπατε σε ένα κατάστημα λευκωμάτων θα είναι διαθέσιμα για πολύ, πολύ λιγότερο.

Leave a Comment