Χαρτοπετσέτα – 3 γρήγορα βήματα για να επιλέξετε την καλύτερη θήκη για χαρτοπετσέτες

Με εκατοντάδες θήκες για χαρτοπετσέτες στην αγορά, πώς επιλέγετε τη σωστή βάση χαρτοπετσέτας; Μην ανησυχείτε, ακολουθούν 3 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια βάση που είναι κατάλληλη για εσάς.

Τύπος εγκατάστασης: Πρώτα σκεφτείτε πού θέλετε να βάλετε τη θήκη σας. Εάν δεν έχετε χώρο στον πάγκο, χρησιμοποιήστε είτε επιτοίχια βάση είτε κάτω από ντουλάπι. Και οι δύο αυτοί τύποι περιλαμβάνουν εγκατάσταση. Σκεφτείτε εάν αισθάνεστε άνετα να ανοίξετε τρύπες στο πίσω μέρος, στον τοίχο ή στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Οι πιο δημοφιλείς τύποι είναι οι βάσεις για χαρτοπετσέτες, οι οποίες μερικές φορές ονομάζονται βάσεις στήριξης. Αυτές οι βολικές βάσεις διατίθενται σε πολλά διακοσμητικά στυλ και δεν απαιτούν εγκατάσταση – επομένως δεν χρειάζονται τρύπες στους τοίχους ή στα ντουλάπια σας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μαγνητικές θήκες για πετσέτες, οι οποίες είναι τέλειες αν θέλετε να στερεώσετε τις πετσέτες σας στο ψυγείο σας ή σε άλλη μεταλλική επιφάνεια. Οι μαγνητικοί τύποι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για σκάφη και RV.

Φινίρισμα ή χρώμα θήκης: Τώρα που αποφασίσατε πού θα κρατήσετε το ρολό της πετσέτας σας, σκεφτείτε την εμφάνιση της θήκης. Θέλετε να ταιριάξετε τις συσκευές σας; Αν ναι, σκεφτείτε τα φινιρίσματα από ανοξείδωτο χάλυβα ή χρώμιο.

Τι θα λέγατε να ταιριάξετε άλλα εξαρτήματα στην κουζίνα σας, όπως ο νεροχύτης ή η βρύση σας; Τότε ένα μπρονζέ ή χάλκινο φινίρισμα θα ταιριάζει σίγουρα.

Αν σας αρέσει μια ρουστίκ εμφάνιση στην κουζίνα σας, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε τα φινιρίσματα από σφυρήλατο σίδερο ή ξύλο. Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα που σας αρέσει. Το μαύρο και το άσπρο είναι τα δύο πιο κοινά χρώματα. αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε κόκκινο, κίτρινο, μπλε και πράσινο.

Κόστος: Το κόστος για τις βάσεις και τις θήκες για πετσέτες κυμαίνεται από κάτω από 10 $ για ένα πλαστικό μοντέλο, έως πάνω από 150 $ για ένα μοντέλο σχεδιαστή. Τα best seller έχουν πιο λογικές τιμές κάτω από $25.

Σχολιάστε