Χαρτοπετσέτες Sparkle και άλλες χαρτοπετσέτες

Οι σπινθηροπετσέτες χαρτιού υποστηρίζεται ότι είναι κατασκευασμένες από 100 τοις εκατό παρθένες ίνες. Αυτές οι πετσέτες χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς σε σπίτια και σε εμπορικούς χώρους. Υπάρχουν διαφορετικές μάρκες χαρτοπετσέτες εκτός από το Sparkle και είναι γενικά συγκρίσιμες ως προς τις απορροφητικές ιδιότητες που διαθέτουν. Το πάχος αυτών των πετσετών είναι ζωτικής σημασίας για την απορρόφηση της υγρασίας και είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που τις ξεχωρίζουν. Οι λαμπερές χαρτοπετσέτες, όπως και οι περισσότερες πετσέτες, αποτελούνται από συστατικά που χρησιμοποιούνται για να απορροφούν όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία.

Για να σας δώσω μια σύντομη ιστορία, εφευρέθηκαν για πρώτη φορά από ένα άτομο που ονομάζεται Arthur Scott. Ήταν ο επικεφαλής της Scott Paper Company. Οι πετσέτες ήταν αποτέλεσμα ενός λάθους που διέπραξε ενώ επεξεργαζόταν χαρτί υγείας. Τα ρολά είχαν γίνει πολύ χοντρά και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χαρτί υγείας. Στη συνέχεια, ο Scott πούλησε αυτά σε έναν δάσκαλο. Αυτά ήταν τα πρώτα που πουλήθηκαν ποτέ. Στη συνέχεια, το προϊόν άρχισε να πωλείται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, ακόμη και σε δημόσια μπάνια. Είχε το όνομα Sani-towels. Το 1931, ο Scott πούλησε τις πρώτες πετσέτες που χρησιμοποιήθηκαν ειδικά στην κουζίνα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εστιατόρια, σχολεία, νοσοκομεία και άλλα μέρη. Συνήθως, χρησιμοποιούνται χαρτοπετσέτες για να σκουπίσουν τις διαρροές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να στεγνώσουν τα χέρια σας μετά τη χρήση του μπάνιου, τον καθαρισμό παραθύρων, επίπλων και άλλων επιφανειών και χρησιμοποιούνται συχνά ως τραπεζοπετσέτες.

Εκτός από τις χαρτοπετσέτες Sparkle, υπάρχουν πολλές άλλες δημοφιλείς μάρκες που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι πιο δημοφιλείς από αυτές τις μάρκες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Brawny, Scott, Viva, So-Dri, 7th Generation και Bounty. Οι πετσέτες είναι συνήθως λευκές. Ωστόσο, μερικά έχουν διαφορετικά σχέδια πάνω τους. Υπάρχουν ακόμη και γενόσημα μάρκες που είναι λιγότερο ακριβές, αλλά οι περισσότερες είναι πολύ λιγότερο απορροφητικές.

Σε αντίθεση με τις υφασμάτινες πετσέτες, οι χαρτοπετσέτες είναι μιας χρήσης και μπορούν να πεταχτούν μετά τη χρήση. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν χαρτοπετσέτες ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν υφασμάτινες πετσέτες επειδή είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, αν και αυτό είναι ακόμη συζητήσιμο, καθώς απαιτούν συνεχές πλύσιμο και έτσι καταναλώνουν πολύ νερό και ενέργεια στη διαδικασία. Το άλλο θέμα είναι ότι αυτές οι πετσέτες αποτελούν επίσης πιθανό έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων λόγω της υγρασίας που διατηρούν μετά τη χρήση.

Αυτές οι πετσέτες μπορούν να αγοραστούν σε μειωμένες τιμές και για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνια για πετσέτες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε φθηνότερες γενικές πετσέτες αν θέλετε. Ωστόσο, κατανοήστε ότι το φθηνότερο χαρτί έχει μικρότερες απορροφητικές ικανότητες και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε περισσότερες από αυτές, γεγονός που θα αντισταθμίσει εν μέρει την εξοικονόμηση κόστους. Εάν χρειάζεστε πετσέτες που μπορούν να απορροφήσουν περισσότερη υγρασία, αγοράστε τις πιο χοντρές.

Οι λαμπερές χαρτοπετσέτες είναι χρήσιμες με πολλούς τρόπους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε – σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία και σπίτια. Ωστόσο, για να μειώσετε τη χρήση πετσετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικά στεγνωτήρια χεριών στις τουαλέτες.

Σχολιάστε