Χιούμορ τουαλέτας – Νέα είδη και η ψυχολογία της κωμωδίας μπάνιου

Το χιούμορ του μπάνιου υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι ιδιαίτερα έντονο μεταξύ πολλών φοιτητών και ατόμων με κωμική διάθεση για απίθανες φάρσες. καινοτομία τουαλέτας είδη. Τι είναι λοιπόν αυτό που τραβάει ένα άτομο να στολίσει το μπάνιο του με χαρτί υγείας που έχει αποτυπωμένο συρματόπλεγμα;

Αν αναλύσουμε τον τύπο προσωπικότητας που έχει μια ασυνήθιστη αίσθηση του χιούμορ γύρω από την ιδέα ότι το χιούμορ στο μπάνιο είναι γνωστό και πάντα τραβά την προσοχή, θα διαπιστώσουμε ότι το 90% αυτών των ανθρώπων είναι άνδρες. Τα δημογραφικά στοιχεία για αυτήν την υποενότητα των ειδών περιήγησης τείνουν να είναι άνδρες ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών. Η ακόμη πιο εστιασμένη ανάλυση των δεδομένων τείνει να δείχνει στους άντρες κολεγίου που αγαπούν να στολίζουν τα σπίτια και τις ντουλάπες τους με αντικείμενα που προωθούν την ιδέα ότι το χιούμορ στο μπάνιο είναι πράγματι πολύ αστείο.

Καινοτόμα αντικείμενα όπως τατουάζ τουαλέτας, χαρτί υγείας με χαρτονομίσματα 100,00 $ αποτυπωμένα σε κάθε φύλλο ή ακόμα και μπλουζάκια που αναφέρονται στην κωμωδία της μάρκας τουαλέτας είναι απολύτως αποδεκτά. Ποια είναι λοιπόν η θεραπεία για έναν τέτοιο χαρακτήρα; Η απάντηση δεν προκαλεί έκπληξη. Μελέτες δείχνουν ότι μια νέα φίλη ή σύζυγος σίγουρα θα βάλει το kibosh σε αυτό το είδος χιούμορ. Αν και μπορεί να μην συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, η επιρροή του θηλυκού τείνει να παρέχει μια πιο λογική ισορροπία στο χιούμορ της τουαλέτας που απολαμβάνουν πολλά αρσενικά.

Συμπερασματικά, καινοτομία τουαλέτας Τα αντικείμενα και οι άνθρωποι που έλκονται προς αυτό το είδος χιούμορ είναι συνήθως άγαμοι άντρες χωρίς τίποτα καλύτερο να διεγείρει το μυαλό τους. Όπως δείχνει η μελέτη, η εισαγωγή μιας πιθανής γυναίκας συντρόφου στη ζωή αυτού του ατόμου αρχίζει να περιορίζει την ανάγκη για χιούμορ στο μπάνιο.

Leave a Comment