10 προϊόντα γραφείου που πρέπει να ανανεώνονται συχνά

Ορισμένα προϊόντα γραφείου μπορούν να αγοραστούν μία φορά και να διαρκέσουν πολλά χρόνια μέχρι να καταστραφούν, να χαθούν ή να ξεπεραστούν. Άλλοι θα χρειαστούν τακτικό ανεφοδιασμό για να διατηρήσουν τα αποθέματά σας και να διασφαλίσουν ότι το γραφείο σας μπορεί να λειτουργήσει επαγγελματικά και αποτελεσματικά. Εδώ είναι 10 τέτοια είδη που μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε κατά την υποβολή της επόμενης παραγγελίας προϊόντων γραφείου σας.

1. Το Sellotape μπορεί να μην χρησιμοποιείται τόσο συχνά στα γραφεία, αλλά όταν απαιτείται τείνει να γίνεται με κάποια επείγουσα ανάγκη – όπως η ενίσχυση της συσκευασίας που πρέπει να σταλεί σε έναν πελάτη. Για αυτόν τον λόγο, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε τακτικό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος δεν έχει εξαντλήσει τον τελευταίο κύλινδρο.

2. Οι σημειώσεις του Post it τείνουν επίσης να εξαντλούνται γρήγορα, σε μεγάλο βαθμό λόγω της συντριπτικής δημοτικότητάς τους μεταξύ του προσωπικού γραφείου. Είναι ιδανικά για μηνύματα, υπενθυμίσεις και άλλες σημειώσεις, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας έχει πρόσβαση σε αυτά όπως και όταν χρειάζεται.

3. Ένα συρραπτικό μπορεί να διαρκέσει μια ζωή, αλλά τα συρραπτικά όχι. Χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση σημαντικών αρχείων μαζί, τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Εάν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ελέγξατε το απόθεμα των συνδετήρων σας, κάντε το πριν κάνετε την επόμενη παραγγελία σας.

4. Το να τελειώνει το χαρτί όταν χρειάζεται να εκτυπώσετε ένα σημαντικό έγγραφο, όπως μια πρόταση ή εσωτερικό σημείωμα, μπορεί να οδηγήσει σε μια ενοχλητική κατάσταση. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχετε άφθονο χαρτί εκτυπωτή. Μπορεί επίσης να θέλετε να παραγγείλετε περισσότερα από το τυπικό σας χαρτί Α4. Σημαντικά έγγραφα που αποστέλλονται σε πελάτες και προμηθευτές ενδέχεται να χρειαστεί να εκτυπωθούν σε χαρτί εκτυπωτή υψηλής ποιότητας.

5. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι οι εκτυπωτές σας έχουν αρκετό μελάνι μέσα τους. Αυτό μπορεί να χτυπήσει απροσδόκητα εάν δεν πραγματοποιηθούν τακτικοί έλεγχοι, επομένως αξίζει να έχετε αρκετά ανταλλακτικά στο ντουλάπι προϊόντων γραφείου. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε στενά αυτό που έχετε στο αποθεματικό.

6. Οι εκτυπωτές δεν είναι οι μόνες μηχανές που απαιτούν μελάνι. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το φωτοτυπικό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά δοχεία για αυτό. Η ανάγκη να εξαντληθούν πολλά αντίγραφα σημαντικών εγγράφων όταν το φωτοαντιγραφικό δεν έχει μελάνι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε διάφορα επίπεδα.

7. Εάν το γραφείο σας αποστέλλει πολλή ταχυδρομική αλληλογραφία, όπως για την αποστολή επιταγών ή τιμολογίων, θα χρειαστεί καλή προμήθεια φακέλων για να βεβαιωθεί ότι τα τμήματα οικονομικών και διαχείρισης λειτουργούν σωστά.

8. Ξεμείνετε από καφέ γραφείου και θα το μάθετε σύντομα. Το προσωπικό θα απαιτήσει η κουζίνα να είναι καλά εφοδιασμένη με τσάι, καφέ και γάλα, οπότε όταν εξαντληθεί κάτι τέτοιο, η παραγγελία για αντικατάσταση θα είναι κορυφαία προτεραιότητα. Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας όταν τα αποθέματα εξαντλούνται, αντί να την αφήσετε μέχρι να παραπονεθεί το προσωπικό σας.

9. Τα στυλό χάνονται. Πολύ. Και ποτέ δεν θέλετε να βρεθείτε στην ενοχλητική θέση να μην έχετε τίποτα να γράψετε. Καλό είναι να παραγγείλετε πολλά στυλό με μπλε ή μαύρο μελάνι, καθώς και μερικά κόκκινα (όπως πάντα βολεύουν).

10. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας έχει πρόσβαση σε νέα επιθέματα γραφής για τη λήψη σημειώσεων, την ανταλλαγή ιδεών και την αποθήκευση σημαντικών πληροφοριών.

Leave a Comment